EINDELIJK AAN DE SPUITEN! | Weekvlog #97

homeofdaisies.nl, weekvlog 97, vlog, vlogger, youtube, youtuber, hond, kat, b12, spuiten, hms, ziek, chronisch ziek, fibromyalgie, spoonie, moe, vermoeid, bloed prikken, bos, wandelen, wandeling, labrador

Daar zijn we weer! Een weekje later dan zou moeten, maar hoe en wat leg ik je volgende week uit. Deze week ga ik na ruim 2 weken weer aan het werk en dat is best weer even inkomen. Gelukkig krijg ik goed nieuws en mag ik eindelijk gaan beginnen met spuiten van B12. Iets dat ik al heel lang wil! 

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s