KIKO MILANO LIPGLOSS STICK | REVIEW

homeofdaisies.nl, kiko milano lip pencil, lipgloss, pink, roze, glitters, make-up, makeup, review, look, lips, lippen, zeroes, kiko milano, shoppen

Bij lipgloss denk ik toch al snel aan zo’n plakkerig goedje dat welgeteld 3 minuten op je lippen blijft zitten, waar je halve coupe na een windvlaag in blijft kleven en die na 1 slok volledig aan het glas blijft hangen (die je dáár vervolgens weer nooit meer vanaf krijgt). Klinkt bekend? Nou schrap dat beeld maar, want Kiko Milano heeft een veel toffere variant op de markt gebracht! (Ik verklap alvast: kleur, glitters en niet-plakkerig!)

De Kiko Milano lipgloss is in alle opzichten anders dan je gewend bent. In tegenstelling tot de standaard tube met het plakkerige goedje die je met een kwastje of sponsje aanbrengt, is dit potlood. Met strak zwart design zoals we van Kiko Milano gewend zijn. Het potlood heeft een mooie zilveren opdruk en een plastic dop. De kleur kun je op de onderkant zien.

homeofdaisies.nl, kiko milano lip pencil, lipgloss, pink, roze, glitters, make-up, makeup, review, look, lips, lippen, zeroes, kiko milano, shoppen

Het was ook precies die kleur op het uiteinde van het potlood dat mijn aandacht trok in de winkel. Lief roze met metallic glitters, die dus in het licht van kleur veranderen. Toen ik het zachte prijsje zag was ik direct overgehaald. In mijn mandje en mee naar huis!

Nu ben jij vast net zo benieuwd naar de swatches als ik was. Komt ie!

homeofdaisies.nl, kiko milano lip pencil, lipgloss, pink, roze, glitters, make-up, makeup, review, look, lips, lippen, zeroes, kiko milano, shoppen

De formule is super romig en makkelijk aan te brengen. Door het potlood kun je het product zeer makkelijk en precies aanbrengen. Je kunt zelfs mooie hartjes tekenen zoals je ziet 😉 Je kunt hem eventueel nog scherper slijpen. Ondanks dat de formule romig is, loopt het product niet uit op de lippen, voelt het niet echt plakkerig en geeft het niet onwijs af.

homeofdaisies.nl, kiko milano lip pencil, lipgloss, pink, roze, glitters, make-up, makeup, review, look, lips, lippen, zeroes, kiko milano, shoppen

De kleur springt er wat mij betreft echt uit. Al is hij wel een stukje donkerder dan je op het voorbeeld van het potlood zou verwachten. Maar voor mij is dat geen probleem, want ik houd wel van donkerdere tinten op mijn lippen.

homeofdaisies.nl, kiko milano lip pencil, lipgloss, pink, roze, glitters, make-up, makeup, review, look, lips, lippen, zeroes, kiko milano, shoppen

Dan de houdbaarheid. Ik schreef hierboven al dat het niet super plakkerig is. Bij het drinken krijg je wel wat afgifte, maar het is niet zo dat de Kiko Milano Lipgloss na 3 slokken volledig op je glas zit en niet meer op je lippen. Ik vind dat het mooi afslijt. Hij gaat er langzaam af, tot er uiteindelijk alleen nog wat glitters op je lippen achterblijven. Je kunt hem daarna wel weer mooi bijwerken.

homeofdaisies.nl, kiko milano lip pencil, lipgloss, pink, roze, glitters, make-up, makeup, review, look, lips, lippen, zeroes, kiko milano, shoppen

Al met al ben ik super tevreden over de Kiko Milano Lipgloss. Mede omdat het niet het standaard plakkerige goedje is wat ik me nog zo goed uit de Zeroes ken. Het is veel aanhoudender, de finish is erg mooi en dankzij het potlood is het heel precies aan te brengen. En dit droogt mijn lippen eens niet zo uit zoals mijn hele matte lipstick stash doet! Ik ben blij met dit product en heb het dan ook al regelmatig gedragen. Aanradertje mocht je weer eens in de buurt van de winkel zijn!

Draag jij liever lipgloss of lipstick? En waarom? Xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Sanne schreef:

    Wat een prachtige kleur!

    Liked by 1 persoon

  2. beautybylj schreef:

    Wat een handig product! Prachtige kleur ook! X

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s