KERST, VERJAARDAG IN GENT & BLUBBER PUP | Weekvlog #95

homeofdaisies.nl, weekvlog #95, vlog, vlogger, youtube, youtuber, kerst, jarig, verjaardag, gent, reizen, trip, ctytrip, confetti, eten, food, foodie, kerstmis, familie, samen, instagram husband, hotel, ontbijt, koffie, coffee, fotografie

Wat een bomvolle weekvlog, die stiekem meer een 2-weken vlog is. Ik heb een tijdje niet gevlogd en waarom vertel ik je in de video. Je ziet hoe wij dit jaar kerst vieren, hoe we genieten van wandelingen in het bos (waar vooral Bentley helemaal crazy van wordt) en hoe ik mijn verjaardag inluid in het heerlijke Gent. Oh, en die man op de tumbnail? Dat is dé ultieme Instagram Husband-look!

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s