BABYLISS CURL SECRET C1200E – EERSTE INDRUK | VIDEO

homeofdaisies.nl, babyliss, curl secret, c1200e, firstimpression, eerste indruk, krul, krullen, zwaar haar, slag, haren, nederlands, krultang, haar opeten,

Een tang die je stijle haar opeet en vervolgens een krul uitspuugt? Ik was ontzettend benieuwd of dat ook voor mijn zware haar zou gelden. Vandaag mag ik het eindelijk zelf proberen met de Babyliss Curl Secret C1200E. Tijdens mijn research las ik ook veel berichten van mensen waarbij het helemaal verkeerd ging, dus ik vond het wel echt super spannend om te beginnen. Mijn eerste indruk, tips and tricks zie je in deze video!

Als je de video niet kunt zien.

Deze video bevat GEEN producten die ik van een merk heb gekregen #nospon

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. himartine schreef:

    Ziet er goed uit!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s