1987. BIRTHDAY SUIT | #OOTD


1987. 2017. Het is vandaag 30 jaar geleden dat ik krijsend ter wereld kwam. Natuurlijk in een iets minder fashionable outfit dan ik er hedentendage bij loop. En op je verjaardag mag je all out gaan, dus heb ik extra mijn best gedaan op deze outfit. Even iets anders dan mijn standaard ‘jeans & tee’. Voor de oplettende kijker: ja, mijn geboortejaar komt er ook nog in terug. Want na 364 dagen stress om het feit dat ik DERTIG (!!!) word, mag vandaag iedereen het weten. Ik ben offiicieel oud.

Top: f/w Vero Moda (uit hun 1987 collectie, want zij bestaan ook 30 jaar!)
Rok: f/w H&M

Jacket: f/w Vero Moda

Panty: H&M
Ankle boots: Devides (oude collectie)

Wat draag jij het liefst op je verjaardag? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s