SNEEUWPRET, CHRONISCH AUTOPECH & SLECHTE ZANGKUNSTEN | Weekvlog #94

homeofdaisies.nl, weekvlog 94, vlog, vlogger, youtube, youtuber, sneeuw, snowman, auto, goes, kade, honeypie, koffie, taart, zingen, elsa, frozen, sneeuwpret, hond, pup, labrador, bentley, autorijden, autopech, anwb, kou, depri, depressie

Deze video is een weekje later dan eigenlijk voorzien, dus jaaaa wij hebben ook sneeuwpret gehad! Ik was vooral benieuwd hoe Bentley erop zou reageren aangezien hij begin dit jaar nog te klein was om er echt in te spelen. Daarnaast lijk ik wel een abonnement te hebben op autopech en mag je fijn genieten van mijn fantastisch slechte zangkunsten. Dit en meer, in de weekvlog!

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s