GEO EAR PARTY | MODE

homeofdaisies.nl, ear party, oorbellen, mode, fashion, trend, trendy, geo, geometrisch, geometric, vormen, shape, driehoek, vierkant, cirkel, zilver, goud, gold, hanger, steker

Heb je wel eens van ear party gehoord? De eerste paar keer stond ik ook met mijn oren te klapperen – althans, meer met mijn ogen aangezien het een populaire hashtag op Instagram is. Een ear party staat voor de feestelijke verzameling oorbellen die iemand draagt. Sinds kort draag ik ze weer fervent, na een hele lange periode van kale lellen. Momenteel ben ik dol op geometrische vormen en dat zie je terug in mijn oorbellen. Ik laat je mijn huidige favorieten zien!

Foto bovenaan artikel: Geo driehoek hangertjes, zilver – gemaakt door Simone Blogt (gekregen in mijn EPIC 5.0 pakketje)

homeofdaisies.nl, ear party, oorbellen, mode, fashion, trend, trendy, geo, geometrisch, geometric, vormen, shape, driehoek, vierkant, cirkel, zilver, goud, gold, hanger, steker

V-vorm stekertjes, zilver – Lucardi

homeofdaisies.nl, ear party, oorbellen, mode, fashion, trend, trendy, geo, geometrisch, geometric, vormen, shape, driehoek, vierkant, cirkel, zilver, goud, gold, hanger, steker

Cirkel + streep stekers, goud – Kruidvat

homeofdaisies.nl, ear party, oorbellen, mode, fashion, trend, trendy, geo, geometrisch, geometric, vormen, shape, driehoek, vierkant, cirkel, zilver, goud, gold, hanger, steker

Vierkant met sliertjes, zilver – Primark

Mijn tragusring is echt al heel oud, geen idee waar die vandaan komt. Het is een zilveren ringetje zonder poespas. Ik heb ook een gaatje in mijn helix, maar daar draag ik al jaren niks meer in. Een stekertje vind ik erg vervelend met slapen, omdat die dan in mijn hoofd prikt en een ring vind ik irritant met mijn haar borstelen omdat die telkens in de ring blijft hangen.

Wat zijn jouw favo oorbellen van dit moment? Xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. hotthingsforladies schreef:

    Leuke oorbellen en leuke blog…ik heb mijn oorbellen van de week eens uitgezocht en gesorteerd heb nog zoveel leuke..ben gek op glinsters en had gewonnen met een win actie naar omdat ik veel oorbellen heb een super mooie ring uitgekozen

    Liked by 1 persoon

  2. hotthingsforladies schreef:

    P.svolg je me terug

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s