3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Levende Loes schreef:

  Eigenlijk zou ik heel graag een perfecte insta feed hebben, maar het lukt me gewoon niet haha.. Dus inmiddels leg ik me er wel een beetje bij neer! Nobody’s perfect, dus je feed hoeft dat ook niet te zijn.

  Liked by 1 persoon

 2. anetakrysiak1983 schreef:

  Ik gebruik bij alle foto’s juist wel dezelfde filter. Het gaat me niet zozeer om het hebben van de perfecte Instagram feed. Maar voor mij is het meer een soort moodboard, een creatie, waar ik vol met passie zo wil creëren, naar mijn eigen perfectie. Ik denk dat iedereen een andere gedachte en doel heeft met het creëren van zijn content op Instagram. Ook Yara, Cynthia en Anna.

  Liked by 1 persoon

  1. Homeofdaisies schreef:

   Het is ook geen kritiek hoor, iedereen moet vooral lekker doen waar hij/zij zelf zin in heeft! Maar ik zou kriegel worden van mezelf in zo’n strak keurslijf zetten door altijd maar een bepaald soort foto’s of met hetzelfde kleurenschema te werken. Dat is meer wat ik wilde vertellen met deze post 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s