WAT NEEM IK MEE NAAR KANTOOR | WORK

homeofdaisies.nl, werk, portemonnee, agenda, lipstick, notenreep, kruidvat, dopper, eten, werken, workit, kantoor, honger, eten, food, foodie, bloglife, officelifeJe brengt er een groot deel van je dag door: het kantoor. Elke ochtend vroeg uit bed (ik heb er na dik 2 maanden soms nog steeds moeite mee…), ontbijten, iets te lunchen mee pakken en de deur uit. Maar wat sleur ik nu elke dag mee naar het werk? Dat laat ik je vandaag zien!

Natuurlijk gaat mijn handtas mee. Hier zit standaard mijn telefoon, portemonnee en agenda in. Soms ook nog mijn zonnebril op sterkte. Al heb ik die de afgelopen dagen niet echt nodig gehad. Nu heb ik pas een nieuwe tas, dus die zit nog niet zo vol ‘rommeltjes’. Maar toch vis je er meestal wel een lipstick, tampons,  muziekdopjes en pijnstillers uit.

Daarnaast heb ik tegenwoordig vrijwel standaard mijn Dopper bij me. Ik drink op een dag veel water, soms wel 3 liter (!) Vanwege mijn reuma heb ik namelijk een droge mond. Door deze Dopper bij me te dragen heb ik altijd water bij de hand. Soms neem ik kleine slokjes, maar vaak drink ik het flesje in 1 of 2x leeg!

homeofdaisies.nl, werk, portemonnee, agenda, lipstick, notenreep, kruidvat, dopper, eten, werken, workit, kantoor, honger, eten, food, foodie, bloglife, officelife

Hier op voortbordurend: ik ben dol op kruidenthee. Helaas hebben ze op kantoor niet echt lekkere smaakjes, dus neem ik altijd mijn eigen zakjes mee. Mijn favoriet zijn Kamille, Winterglow en groene thee met munt. In mijn ladeblok heb ik een theedoosje staan die ik van oud collega’s kreeg tijdens mijn afscheid. En die thee? Die drink het liefst uit mijn mooie Blond Amsterdam mok die ik van mijn schoonzus kreeg.

Natuurlijk neem ik altijd iets te eten mee. We hebben geen kantine op kantoor, dus daar moet je zelf voor zorgen. Wat ik lunch is echt heel afwisselend. Soms een pakje crackers en bolletjes smeersel van de Vega Slager. Of boterhammen. Of een lekkere slow juice (als ik daar de avond vooraf zin in heb om te maken of ’s morgens véél tijd heb!). Of een salade. Van alles wat dus.

homeofdaisies.nl, werk, portemonnee, agenda, lipstick, notenreep, kruidvat, dopper, eten, werken, workit, kantoor, honger, eten, food, foodie, bloglife, officelife

Als tussendoortje eet ik graag rauwe noten. Alleen die vergeet ik wel eens, dus het liefst heb ik een voorraadje notenrepen in mijn lade liggen. Dit zorgt voor een snel en lang verzadigd gevoel. Deze zijn vaak natuurlijk gezoet, met honing, agavesiroop of rozijnen. Zoals deze van Biologische repen van Kruidvat eigen merk (*). Deze kreeg ik laatst opgestuurd en ik vind ze heerlijk!

Verder kun je in mijn ladeblok – uiteraard – een fijn notitieboekje, een tube handcrème en paracetamol.

(*)Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen.

Ik ben benieuwd wat jij allemaal dagelijks meesleept naar je werk óf altijd in je lade hebt liggen. xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s