VROLIJK, BORRELEN & MINI SHOPLOG | Weekvlog #92

homeofdaisies.nl, weekvlog 92, vlog, vlogger, youtube, youtuber, honeypie, goes, winkelen, vrolijk, blij, depressie, therapie, winkelen, shoppen, mini shoplog, notebook, notitieboekjes, gekregen, social media code, verzameling, magazine, zij&zeeuws, blogger, bloglife, moe, vrienden, feest, uitgaan, stappen

Wat ben ik blij om dit te kunnen zeggen, maar voor het eerst in hele lange tijd ben ik écht oprecht vrolijk en blij. Ik voel het gewoon! Even niet janken in de vlog haha! Deze week gaan Jochem en ik even de stad in (en komen dankzij Black Friday met iets teveel spullen thuis), ben ik dodelijk zenuwachtig voor een klus en ga ik weer eens borrelen met Anne. Een toffe week dus (inclusief mini shoplog!)

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s