6x WAAR IK SCHIJT AAN HEB SINDS IK EEN HOND HEB | FUN

homeofdaisies.nl, mijn hond heeft mijn huiswerk opgegeten, kapot, gesloopt, sloopkogel, boek, blog, review, stuk, post, pakket, pakketje, bloglife, bench, ruimte, puppy, puppy puber, labrador, bentley, stout, stukgemaakt, opgevreten, tanden, scherp, brush pennen,

Sinds Bentley in ons leven is, zijn er best wat dingen verandert. Ik heb vooral meer schijt gekregen aan dingen die ik eerder heel belangrijk vond. Zoals er een beetje fatsoenlijk uitzien als je de deur uitgaat. Het boeit me gewoon niet! Welke dingen ik nog meer doe én dus schijt aan heb sinds ik een hond heb lees je hier.

1. In mijn pyjama naar buiten
Dat had je een jaar geleden echt niet tegen me moeten zeggen. In mijn pyjama naar buiten? NO WAY! Nou, way dus inmiddels, want het gebeurt vaak genoeg dat ik in pyjama of zelfs mijn biggetjesroze huispak buiten loop. Kan ik daarna weer heerlijk onder mijn dekentje op de bank kruipen óf naar bed.

2. Verwilderde haren en zonder make-up
Net als hierboven: I. DO. NOT. CARE.

3. Poop scooping
Een hele poos terug zat een man heel vies te kijken terwijl ik de poep van Bentley opruimde. Hij zei (vast expres iets te hard) “Gatver, dat zou ik echt nooooit kunnen. Je gaat toch niet met je handen aan poep zitten?!” Waarop ik dacht: “Dude. Heb jij kinderen? Verschoonde je wel eens luiers? Ja? Nou, deed je dat met handschoenen dan? Nee? Dan heb je vast wel eens poep aan je handen gehad. Ik daarentegen ruim hondenpoep op, met een zakje. Dus geen huid-op-poep of andersom taferelen!” Zucht…

homeofdaisies.nl, bentley, pupdate #4, puppy, pup, update, labrador, labrador retriever, puppy puber, opvoeding, kat, hond, bailey, opgroeien, 8 maanden, update, castreren, castratie, groeien

4. Hair everywhere
Als je bij ons op visite komt, is de kans inderdaad groot dat je wat haren op je kleding krijgt. En ja, ik vis ook wel eens een haar uit mijn eten. Dieren met haar verharen nu eenmaal. Net als dat je wel eens een haar van jezelf in je soep vindt, vind ik er ook wel eens een van de hond of kat. Nou en?

5. Handen wassen
Er zijn mensen die meteen hun handen wassen als een hond ze gelikt heeft. Als ik dát moet gaan doen kan ik wel in de wasbak gaan wonen. Bentley vindt het namelijk héérlijk om aan je hand te likken. Dat smaakt lekker zout. Daarnaast is het voor hem een vorm van affectie tonen. Gewoon voordat je wat gaat eten je handen wassen en er is niets aan de hand. (pun intended)

6. Hij heeft voorrang op alles
Mijn hond heeft voorrang op alles. Dus ja, de hele achterbank van de auto is ingesteld voor zijn vervoer. Ja, ik moet rond etenstijd thuis zijn om hem uit te laten en te voeren. En ja, ik kan óók niet te lang van huis zijn als ik geen oppas voor hem heb. Klinkt alsof ik het over een kind heb? Yes, dat is zo. Hij is net als een kind. En óók aan de meningen daarover heb ik schijt!

Dit is natuurlijk wel allemaal met een dikke knipoog geschreven haha! Maar er zit zeker een grote kern van waarheid in. Al met al ben ik zelf een stuk relaxter geworden als het gaat om me druk maken over wat mensen van mij denken. Boeiend! Mijn hond maakt het namelijk allemaal niks uit, zo lang hij maar eten, drinken, een berg liefde krijgt én op gezette tijden zijn behoefte kan doen. Als jij een hond heb, ben ik benieuwd of je je kunt herkennen in bovenstaande én of er nog andere dingen zijn waar jij schijt aan hebt sinds je een hond bezit. xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s