PRACHTIGE BOSWANDELING & ZIEK | Weekvlog #91

homeofdaisies.nl, weekvlog 91, vlog, vlogger, youtube, youtuber, ziek, depressie, psycholoog, werk, werken, blog, bloglife, bos, wandelen, herfst

In deze weekvlog zie je dat we ein-de-lijk naar het bos gaan (ik wilde al zo lang zo graag!) lekker wandelen met Bentley en fotograferen. Helaas word ik begin van de week ziek. Zo erg zelfs, dat ik naar de dokter ga om te onderzoeken wat de oorzaak is. De uitslag is erg frustrerend kan ik alvast verklappen… (en dit is meteen de reden dat ik afgelopen week niet heb geblogd en er ook aankomende woensdag niks online gaat komen. Sorry!)

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s