RINGEN AANPASSEN AAN JE OUTFIT OF JE MOOD | REVIEW

homeofdaisies.nl, my mood collection, mood, ring, ringen, mood ring, roestvrijstaal, wisselbaar, kleur, kleuren, mode, trend, trendy, strak, design, your mood, verwisselbaar, ring, hand, sieraad, vinger

Hoe leuk is het om je sieraden aan te passen aan je outfit? Ik doe dat in elk geval graag. Een mooie ketting bij een shirt met decolleté, oorhangers wanneer je je haar omhoog draagt en een met je trui contrasterende armband. Maar mijn ringen, die wissel ik eigenlijk nooit. Tot nu! Want met de My Mood Collection ring kan ik deze telkens een nieuwe draai geven, helemaal in de stijl van mijn outfit. Hoe? Dat laat ik je zien!

Bij de naam My Mood Collection moest ik meteen denken aan vroegah. Toen droeg ik zo’n ring die van kleur veranderde, zogenaamd wanneer je gemoedstoestand zich aanpaste. De ene keer was hij dus roze en de andere keer weer blauw of paars. Super leuk! En ik denk dat deze ringen hier ook zeker op geïnspireerd zijn, want je kunt ze echt elke keer als je zin hebt in wat anders aanpassen aan je gemoed.

homeofdaisies.nl, my mood collection, mood, ring, ringen, mood ring, roestvrijstaal, wisselbaar, kleur, kleuren, mode, trend, trendy, strak, design, your mood, verwisselbaar, ring, hand, sieraad, vinger

Het werkt heel simpel. De ring is van glad, roestvrij staal. In het midden zie je een kunststof, gekleurd ringetje zitten. Die kun je verwisselen door een van de andere kleuren. Per bestelling kun je drie kleurtjes kiezen. Geen vaste samenstelling, dus precies zoals jij het het mooist vindt. De roestvrijstalen ring kun je redelijk makkelijk uit elkaar schuiven, en zo de kleur verwisselen.

homeofdaisies.nl, my mood collection, mood, ring, ringen, mood ring, roestvrijstaal, wisselbaar, kleur, kleuren, mode, trend, trendy, strak, design, your mood, verwisselbaar, ring, hand, sieraad, vinger

Hoe tof is dit? Ik koos voor de volgende kleuren:
– Turquoise
– Coral
– Violet

homeofdaisies.nl, my mood collection, mood, ring, ringen, mood ring, roestvrijstaal, wisselbaar, kleur, kleuren, mode, trend, trendy, strak, design, your mood, verwisselbaar, ring, hand, sieraad, vinger

De design is erg mooi. Simpel en strak. daar houd ik van. De ring voelt sterk en stevig aan, iets dat dus lang goed en mooi blijft. De kunststof tussenringen zien en voelen ook kwalitatief goed. Het verwisselen van de ringen gaat best makkelijk (ook met mijn reuma vingertjes!) Dat verwisselen gaat ook makkelijk, omdat er aan de binnenkant van de ring uitsparingen zijn gemaakt. Die zie je verder niet bij het dragen, maar maken het wel makkelijk.

homeofdaisies.nl, my mood collection, mood, ring, ringen, mood ring, roestvrijstaal, wisselbaar, kleur, kleuren, mode, trend, trendy, strak, design, your mood, verwisselbaar, ring, hand, sieraad, vinger

Als ik dan toch een minpunt moet noemen, is het de maat. De My Mood Collection ringen worden in Zwitserland gemaakt en daar hebben ze iets andere maatvoering dan wij hier gewend zijn. Ik bestelde dus mijn gebruikelijke ringmaat, nadat ik die via een tabel had omgerekend. Toen ik de ring eenmaal thuis had, bleek het meer de buitenmaat van de ring te zijn dan de binnenmaat. Niet handig! Ik kan de ring dus helaas zelf niet dragen, maar heb er inmiddels wel een vriendin blij mee gemaakt.

Ik vind het idee van kleuren wisselen in de My Mood Collection ring erg aantrekkelijk. Ook het design en functioneren van de ring zijn helemaal top. Maar als je deze ring ook wilt bestellen, zou ik wél adviseren een maatje groter te nemen dan je gewend bent.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen.

Wat vind jij van de My Mood Collection ringen? Zou dit iets zijn dat jij zou dragen? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Levende Loes schreef:

    Wat een tof concept dit, had hier nog nooit van gehoord. Jammer dat je de ring uiteindelijk niet zelf kan dragen, maar gelukkig heb je er iemand blij mee kunnen maken!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s