MY LOVELY NOTEBOOK | GASTBLOGS

homeofdaisies.nl, gastblog, my lovely notebook, notitieboekje, notebook, schrijven, papier, blog, blogs, mijn favorieten, herinneringen, memories, dagboek, reizen, travel, bloggers, bloglife, trouwen, trouwplannen, overzicht, to do, done, list, lijstje

Wist je dat ik in de afgelopen 2,5 jaar al 25 gastblogs heb geschreven voor My Lovely Notebook? Eind vorig jaar laste ik een korte break in, maar sinds mei ben ik weer terug met elke maand een post. Hierin schrijf ik over mijn voorliefde voor notitieboekjes én wat ik er allemaal mee doe. Wanneer er een nieuwe gastblog online komt, deel ik die altijd op mijn social media kanalen. Maar hier eigenlijk nooit. Zonde natuurlijk! Vandaag deel ik mijn favo gastblogposts, van mijzelf, op mylovelynotebook.nl

Ik weet nog goed hoe het begon. Op Facebook las ik een oproepje van Juliette, de eigenaresse van de webshop. Ze zocht iemand die goed was in schrijven én een voorliefde had voor notitieboekjes. Dat dát bericht over mij ging, daar was geen twijfel over. Ik klom in de pen (oké, toetsenbord) en schreef een mail. Die was redelijk snel beantwoord en zo was het in kannen en kruiken. Ik besloot elke maand een gastblog te schrijven.

Natuurlijk hoop je dan ook dat er vanaf die pagina nieuwe bezoekers op jouw site komen, maar eerlijk gezegd heb ik niet het idee dat dat zo is (handjes in de lucht als je me wél via MLN kent!). Uiteindelijk gaat het daar ook niet om. Als bedankje heb ik al een paar keer een mooi pakket met spullen mogen ontvangen. In de webshop staan de meest prachtige notitieboekjes en ik durf er bijna niet in te schrijven omdat ik het zonde vind haha!

homeofdaisies.nl, gastblog, my lovely notebook, notitieboekje, notebook, schrijven, papier, blog, blogs, mijn favorieten, herinneringen, memories, dagboek, reizen, travel, bloggers, bloglife, trouwen, trouwplannen, overzicht, to do, done, list, lijstje

Oké mijn favo gastblogs zijn:

De allereerste die ik ooit schreef: over het bijhouden van een notitieboekje voor je gaat trouwen. Toen nog super actueel, want ik zat nog middenin de voorbereidingen van mijn eigen bruiloft. Een document die ik voor altijd bewaar natuurlijk.

Het gevoel van een nieuw notitieboekje. Ken je dat? Je wilt beginnen maar het lukt niet, omdat je bang bent een fout te maken, niet mooi te schrijven of je pen te vlekken? Nou, je bent zeker niet de enige!

Ik zou willen dat ik zo iemand was die dozen en dozen vol dagboeken op zolder had staan. Maar helaas. Waarom ik zou willen dat ik goed was in dagboek schrijven lees je in deze blog.

Word je soms ook zo moe van al dat moeten? Draai het eens om: maak in plaats van een to do list een done list!  Het voelt veel beter een lijstje te maken van alle dingen die je hebt gedaan dan van alle dingen die je nog moet. Hoe je dat aanpakt, lees je in de gastblog.

Zin om te shoppen, maar heb je nog een hele stapel notitieboekjes liggen? Ik geef je 14 redenen om tóch aan die shopdrang toe te geven en je te overtuigen dat je echt nog nieuwe boekjes kunt gebruiken.

Wiens droom is het niet: ooit in je leven je eigen boek schrijven en uitbrengen? De mijne in elk geval wel. Het is eigenlijk niet zo moeilijk als je denkt. Het start namelijk met het kopen van een mooi notitieboek.

Lees jij wel eens gastblogs (van mij) op My Lovely Notebook? Wist je überhaupt dat ik dat deed? Welk onderwerp is jouw favoriet? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. kool-family schreef:

    Als je een boek wil uitbrengen, moet je daar komende jaar misschien gewoon werk van maken… Zowel jouw blog als jouw gastblogs lees ik alvast met veel plezier!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s