HERFSTZON, STOPPEN VOOR FOTO’S & KRULLEN | Weekvlog #86

homeofdaisies.nl, zonsopgang, zonsopkomst, foto's, fotografie, autorijden, meezingen, zon, herfst, herfstzon, wandelen, lopen, bentley, pup, labrador, cat, kat, bailey, werk, werken, onderweg, omw, youtube, youtuber, vlog, vlogger, weekvlog #86

Yes! Eindelijk die herfstige nazomer waar we al lang op zaten te wachten. Daar geniet ik natuurlijk met volle teugen van. Daarnaast zie ik bijna elke ochtend een mooie zonsopkomst wanneer ik naar mijn werk rij. Eén dag kan ik het zelfs niet laten om eventjes te stoppen. Verder heb ik wat issues met mijn haar en twijfel wat ik daar mee moet doen.

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s