HEMA LETTERBORD | INTERIEUR 

homeofdaisies.nl, letterbord, letterboard, hema, trend, trendy, mode, interieur, interior, huis, woning, letters, quote, quotes, pinterest, inspiratie, kleur, color, colorfull, mint, mintgroen, groen, woning

Uit met de letterbox, want de nieuwe trend in wonen is het letterbord. Lekker oldskool, want je kent deze misschien nog van vroegahh.  Maar HEMA heeft de enigszins saaie zwarte versie geüpdate naar een hele toffe mintgroene versie. En laat dat nu net goed in mijn interieur passen!

Laatst ging ik ‘even kijken’ bij Hema. You can guess how that went! Ik zag natuurlijk alleen maar super toffe spulletjes, waaronder dus dit letterbord. De lightbox hype van vorig jaar heb ik een beetje voorbij laten gaan, voornamelijk omdat ik de prijzen die ervoor gevraagd werden echt aan de te hoge kant vond.

homeofdaisies.nl, letterbord, letterboard, hema, trend, trendy, mode, interieur, interior, huis, woning, letters, quote, quotes, pinterest, inspiratie, kleur, color, colorfull, mint, mintgroen, groen, woning

Letterborden zijn daarentegen een stuk betaalbaarder. Laatst zag ik er zelfs eentje voor slechts een paar euro bij de Dirk (ik was te laat. Helaas!) Maar achteraf gezien blij dat ik die toen niet heb gekocht, want deze mintgroene is wel echt héél tof!

Het formaat is fijn en handzaam met 46×31 cm. Hij is nog geen 2 centimeter dik. Het letterbord van HEMA heeft 50 lijntjes om de bijgeleverde letters in te stoppen. Van die letters zijn er 218 witte bijgeleverd. Meer dan genoeg om toffe quotes mee te maken! Vind je dat trouwens toch niet genoeg? Dan kun je voor 4 euro nog een losse doos kopen met 654 letters in diverse kleuren. Joe!

homeofdaisies.nl, letterbord, letterboard, hema, trend, trendy, mode, interieur, interior, huis, woning, letters, quote, quotes, pinterest, inspiratie, kleur, color, colorfull, mint, mintgroen, groen, woning

Ik vind het super leuk om wekelijks een nieuwe quote te verzinnen en te leggen. Inmiddels hebben “shopping is my cardio and therapy”, “my cat and dog fight like siblings- with love” en nu “sometimes I question my sanity but the unicorn in the kitchen says I’m fine” erop gestaan. Weinig inspiratie? Ik heb op Pinterest een goed gevuld board met leuke, lieve, grappige en serieuze quotes. Voorlopig kan ik dus zeker nog vooruit.

homeofdaisies.nl, letterbord, letterboard, hema, trend, trendy, mode, interieur, interior, huis, woning, letters, quote, quotes, pinterest, inspiratie, kleur, color, colorfull, mint, mintgroen, groen, woning

Het bord staat nu in de vensterbank, maar wie weet dat ie nog eens verhuist. Ik vind het heel leuk om mee te spelen en regelmatig te veranderen.

homeofdaisies.nl, letterbord, letterboard, hema, trend, trendy, mode, interieur, interior, huis, woning, letters, quote, quotes, pinterest, inspiratie, kleur, color, colorfull, mint, mintgroen, groen, woning

Dit letterbord in verkrijgbaar bij HEMA en kost 10 euro. Hij is ook verkrijgbaar in zwart. Update: ik zie dat hij regelmatig is uitverkocht op de site. Houd ook je winkel in de gaten of zet een alarm aan via de site zodat je een berichtje ontvangt zodra hij weer op voorraad is.

War vind jij leuker: een letterbord of een lightbox? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. DinjaDONUT schreef:

    Die prijzen van de lightboxen vond ik ook al zo duur (stiekem vind ik ze nog wel leuk). Maar dit letterbord vind ik wel leuk en zo te zien valt de prijs ook mee 🙂

    Liked by 1 persoon

  2. diyaata schreef:

    Jaa hij is echt leuk! Ik heb m’n lightbox en daar ben ik al ietwat te lui voor, dus ik laat het er maar bij haha.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s