FREEDOM PRO HIGHLIGHTER DIFFUSED | REVIEW

homeofdaisies.nl, freedom pro highlight, diffused, highlighter, glow, glans, makeup, mua, make-up, artist, blog, beautyblogger, beauty, kruidvat, budget, budgetproof, goedkoop, roze, pink, champagne, kleur, routine

“Make me glow, glow, glow, glowww. How far can you go?” Op een of andere manier heb ik vandaag dit liedje oldskool Nelly Furtado in mijn hoofd. Mooi moment om met mijn nieuwe highlighter aan de slag te gaan. Onlangs ontdekte ik namelijk een Freedom schap in mijn Kruidvat (Yay!) en kon het niet laten deze Freedom Pro Highlighter in de kleur Diffused mee te pakken.

De laatste maanden ben ik helemaal into zachtroze highlighters. Super handig, want dan hoef je geen blush aan te brengen en heb je naast glans toch direct wat kleur in je gezicht. Win-win! De Freedom Pro Highlight is in diverse kleuren verkrijgbaar, maar ik gooide toch deze Diffused variant in mijn mandje.

homeofdaisies.nl, freedom pro highlight, diffused, highlighter, glow, glans, makeup, mua, make-up, artist, blog, beautyblogger, beauty, kruidvat, budget, budgetproof, goedkoop, roze, pink, champagne, kleur, routine

De verpakking is redelijk simpel: een zwart doosje met doorzichtige deksel. Allemaal glad en rond met subtiel witte opdruk. Je ziet direct waar het om gaat en dát is het product zelf. Daar is namelijk meer tijd aan besteed. In de highlighter zit de merknaam Freedom gedrukt, evenals wat mooie welvingen. Erg vrouwelijk.

homeofdaisies.nl, freedom pro highlight, diffused, highlighter, glow, glans, makeup, mua, make-up, artist, blog, beautyblogger, beauty, kruidvat, budget, budgetproof, goedkoop, roze, pink, champagne, kleur, routine

Ik heb geprobeerd de highlighter te swatchen maar: MAN WAT IS DAT MOEILIJK! Op camera is het bijna mission impossible om dat mooi over te brengen. Ik kan je vertellen: in real life zie je het veel duidelijker, beter én mooier. Anyway, om het op z’n Tara’s te zeggen “this is your best shot”

homeofdaisies.nl, freedom pro highlight, diffused, highlighter, glow, glans, makeup, mua, make-up, artist, blog, beautyblogger, beauty, kruidvat, budget, budgetproof, goedkoop, roze, pink, champagne, kleur, routine

De highlighter heeft dus een beetje champagne-roze kleur, zonder dat je direct clown Bassie bent. De glans is prachtig! Alles leuk en aardig, maar waar het natuurlijk écht om gaat is hoe het er op mijn gezicht uitziet. Komt ie:

homeofdaisies.nl, freedom pro highlight, diffused, highlighter, glow, glans, makeup, mua, make-up, artist, blog, beautyblogger, beauty, kruidvat, budget, budgetproof, goedkoop, roze, pink, champagne, kleur, routine

Wow! Ik ben over het resultaat op mijn gezicht echt aangenaam verrast! De kleur is subtiel, maar wel heel mooi glanzend. Daarnaast is het werkelijk de HELE dag blijven zitten. Dat gebeurd bij mij echt niet vaak. Op het eind van de dag is mijn huid vaak wat vettiger en is alle poeder er wel ‘afgewaaid’, maar deze glow blijft werkelijk tot het eind van de dag op zijn plek.

homeofdaisies.nl, freedom pro highlight, diffused, highlighter, glow, glans, makeup, mua, make-up, artist, blog, beautyblogger, beauty, kruidvat, budget, budgetproof, goedkoop, roze, pink, champagne, kleur, routine

Om hem niet helemaal de hemel in te prijzen heb ik helaas wel 1 minpunt: en dat is dat hij in het doosje super erg brokkelt…  Je ziet het op de foto al een beetje langs de randjes (had ik in de winkel niet gezien helaas). Toen ik er met mijn kwast inging kwamen er direct hele stukken van het product af. Die moet je dus eerst goed uit je kwast kloppen voor je die op je gezicht zet. En aangezien ik dit al meteen bij de eerste keer had, wil ik niet weten hoe de compact eruit ziet nadat ik die 10x heb gebruikt. Geen highlighter dus om mee op reis te nemen, want dit gaat sowieso aan diggelen in je koffer.

De Freedom Pro Highlight in de kleur Diffused is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat en andere online shops. Ik betaalde €3,49 voor 7,5 gram product.

Wat is jouw favoriete highlighter kleur? Heb je nog tips om highlighter goed op de foto te krijgen? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Anouk Antonissen schreef:

    Hele mooie foto’s en ik ben heel benieuwd naar de highlighter. Hij staat je in ieder geval prachtig! 😍

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s