PASHOKJES SHOPLOG BOVENKLEDING | VIDEO

homeofdaisies.nl, pashokje, shoplog, winter, najaar, herfst, 2017, Vero Moda, H&M, CoolCat, trui, blouse, sterren, witte blouse, kantoor, werk, werken, outfit, ootd, shoppen, winkelen, goes, truien, warm, koud, body,

Met in mijn achterhoofd mijn nieuwe kantoorbaan, mocht ik alvast wat toffe bovenkleding kopen uit de wintercollectie. Ik neem jullie mee de pashokjes in van onder andere H&M en Vero Moda. Na iedere pas-sessie laat ik je direct weten of ik dit item wel of niet heb gekocht. Ga je mee?

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. dirk1heidi schreef:

    Mooie bovenkleding heb je gescoord meid..

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s