NIEUWE PLANNING | BLOGLIFE

homeofdaisies.nl, hard gaan op deadlines, deadline, werk, werken, plannen, planning, vooruit werken, bloggen, bloglife, bloggers, work, work it, mind, brain, hersenen, stok achter de deur

Het was maandag misschien even schrikken voor jullie. Opeens stond mijn weekvlog online. Ja, dat was de bedoeling! Want met ingang van deze week gaat mijn nieuwe blogplanning van start. Hoe, wat en waarom lees je in dit artikel.

Zoals je in de vlog van maandag kon zien, ben ik deze week gestart met mijn nieuwe baan. YAY! Eindelijk weer 32 uur per week aan de slag, in het communicatievak. Alleen betekent dit wel dat ik minder vrije tijd heb en dus minder tijd heb om te bloggen. Nu denk je misschien: “Maar in het verleden blogde je toch óók zoveel naast je baan?”. Klopt, alleen toen was ik enkel bezig met homeofdaisies. Inmiddels schrijf ik daarnaast ook op mijn foodblog daisieskitchen.com, schrijf ik gastblogs voor My Lovely Notebook, maak ik recepten voor Zij&Zeeuws én ben ik begonnen als freelance fotograaf. En dat allemaal náást mijn werk, thuis en sociaal leven.

Stiekem vergeet ik wel eens dat ik ook nog chronisch ziek ben en geen eindeloze energie heb. Ik moet dus zuinig zijn met mijn lijf én de belasting daarvan. Daarom ga ik ervanuit dat ik na werktijd geen energie of tijd meer heb om blogs te schrijven. Om nog maar te zwijgen over het feit dat het steeds vroeger donker is en daarom filmen of foto’s maken na werktijd onmogelijk is. In de vlog van vorige week kon je al mijn struggle zien over hoe ik al die balletjes in de lucht ga houden. De enige oplossing die ik kan bedenken is minder bloggen. MAAR HET IS ZO LEUK! Hoe dan?

homeofdaisies.nl, galaxy accessoires, accessories, bril, zonnebril, schoenen, sneakers, mug, coffee, cup, to go cup, beker, graanveld, field, sky, lucht, reebok, schoenen, outfit, ootd, lotd, top, jeans, ripped jeans, daisy, fotoshoot,, outfit schoot, h&m, reebok, sneakers.com

Hier heb ik eens flink over gespard met medeblogger Daisy (van Diyaata). Ik wist het écht even niet. Bloggen is voor mij écht een uit de hand gelopen hobby, ik wil altijd zoveel vertellen en het liefst zo snel mogelijk publiceren. Maar daarnaast wil ik nu ook vooruit werken om geen last minute stress te hebben voor publicatie. Keuzes, keuzes, keuzes. Gelukkig heeft Daisy me geholpen met het verkrijgen van inzicht en ben ik uitgekomen op de volgende planning:

Maandag: weekvlog
Woensdag: blog
Vrijdag: blog
Zondag: video

De weekvlog zal overigens niet langer van maandag t/m zondag lopen maar van vrijdag t/m vrijdag. Dit geeft mij het hele weekend de tijd om de vlog te monteren en klaar te zetten. De uploadtijden blijven overigens zoals je gewend bent! De video’s komen om 7.00 uur op YouTube en alle blogs staan om 16.00 uur online.

Ik ben natuurlijk erg benieuwd wat jullie vinden van de nieuwe planning! Ik ga in elk geval erg mijn best doen me aan de aangepaste versie te houden en jullie wekelijks te voorzien van leuke beauty, lifestyle, home en travel items. xo Daisy

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Saskia schreef:

  Zo lang je je er zelf prettig bij voelt, dat is het aller belangrijkste toch? Succes met je nieuwe baan!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Dank je wel! Zal qua ritme ook weer even wennen zijn maar komt vast goed 😄

   Like

 2. jmoolenbeek schreef:

  heel goed dat je voor jezelf een goede planning hebt gemaakt. Zo veel leuke dingen!! Succes en komt vast helemaal goed als je lekker in het ritme zit!

  Liked by 1 persoon

 3. dirk1heidi schreef:

  Wat fijn om te lezen dat je een nieuwe baan hebt..
  Veel succes meid..!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s