PUMA BASKET HEART DE RED | #OOTD

homeofdaisies.nl, puma basket heart de, rood, red, sneakers, amsterdam, prinsengracht, fotoshoot, outfit, ootd, fashion, trend, trendy, mode, winter, herfst, fall, red shoes, leather, leer

Rood is helemaal HOT dit najaar. Toen ik deze Puma Basket DE in rood voorbij zag komen, wilde ik ze direct bestellen. Ik heb namelijk nogal een voorliefde voor rode Puma sneakers. Die liefde stamt al uit mijn middelbare schooltijd. Ook toen waren zulke schoenen verkrijgbaar, al kon ik mijn handen er niet op krijgen. Ik heb letterlijk stad en land afgezocht (ja, online shoppen zat er toen nog niet in) en uiteindelijk heb ik ze gevonden. Gedragen tot de gaten erin vielen. Geweldig! Dit seizoen hebben ze de authentieke vorm en witte lijnen, maar met súper brede veters in 2 versies. Ik laat je mijn huidige favoriete look zien.

homeofdaisies.nl, puma basket heart de, rood, red, sneakers, amsterdam, prinsengracht, fotoshoot, outfit, ootd, fashion, trend, trendy, mode, winter, herfst, fall, red shoes, leather, leer

En wat is een toffere locatie dan lekker schieten op een van de vele Amsterdamse grachten? Ik was daar onlangs voor een food bloggers event voor mijn andere website Daisieskitchen en natuurlijk kon ik het niet laten een kleine shoot te doen met mijn nieuwe aanwinsten. Ik heb er meteen de hele dag op gelopen en dat ging goed, tot het laatste stukje. Misschien niet de aller slimste keuze geweest om je nieuwe schoenen metéén de hele dag aan te trekken. Ach, meteen ingelopen zullen we maar denken?

homeofdaisies.nl, puma basket heart de, rood, red, sneakers, amsterdam, prinsengracht, fotoshoot, outfit, ootd, fashion, trend, trendy, mode, winter, herfst, fall, red shoes, leather, leer

homeofdaisies.nl, puma basket heart de, rood, red, sneakers, amsterdam, prinsengracht, fotoshoot, outfit, ootd, fashion, trend, trendy, mode, winter, herfst, fall, red shoes, leather, leer

Top: H&M (oude collectie)
Jas: Vero Moda (f/w 2017)
Jeans: H&M (f/w 2017)

Sneakers: Puma Basket Heart DE

Dank je wel voor de gezellige dag én de foto’s Lindy!

xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s