RITUALS CHERRY BLOSSOM BED & BODY MIST | REVIEW

homeofdaisies.nl, rituals, bed & body mist, the rituals of sakura, cherry blossom, kersenbloem, geur, beddengoed, spray, spuiten, geur, rustgevend, ritueel, beauty, schoonheid, japan, test, review, proberen, bloemengeur, bloemig, fris, fijn

Op een geur kun je soms zomaar, opeens zwaar verliefd worden. Ik had dat toen ik in de Rituals winkel liep. Jochem zocht een scheerproduct, dus ik was intussen verder aan het kijken. Ik zag een schap met diverse body mists, iets wat ik sowieso al een heel fijn product vindt. Eén voor één rook ik aan de flesjes. The Rituals of Sakura kon ik niet uit mijn hoofd zetten en ben ik eind van de middag alsnog gaan halen. En sindsdien draag ik het elke dag.

Een geur omschrijven vind ik persoonlijk een van de lastigste dingen om te doen. Want ja, hoe breng je dat nou goed over? Maar met wat research kom je ook een eind natuurlijk! De geur wordt veelal omschreven als erg bloemig (luf it!). Niet zo gek ook, want de hoofdgeur is gemaakt van Kersenbloesem.

homeofdaisies.nl, rituals, bed & body mist, the rituals of sakura, cherry blossom, kersenbloem, geur, beddengoed, spray, spuiten, geur, rustgevend, ritueel, beauty, schoonheid, japan, test, review, proberen, bloemengeur, bloemig, fris, fijn

Zoals we van Rituals gewend zijn, zit ook deze Bed & Body Mist in een prachtige verpakking. Ik weet niet hoe ze het doen, maar het straalt echt rust en reinheid uit, zonder dat het saai en steriel oogt. Dat komt op het kartonnen doosje vast ook door de luxe folie druk, waaruit de bloemen, het Chinese teken en de tekst Cherry Blossom gemaakt zijn. Wanneer je het beweegt in het licht, glimmen die helemaal op. Prachtig!

homeofdaisies.nl, rituals, bed & body mist, the rituals of sakura, cherry blossom, kersenbloem, geur, beddengoed, spray, spuiten, geur, rustgevend, ritueel, beauty, schoonheid, japan, test, review, proberen, bloemengeur, bloemig, fris, fijn

De flacon van de Bed & Body Mist is van heel dik, lichtroze glas (het is dus ook best zwaar) en de dop is gemaakt van hout met een zachte white wash. De tekst en logo’s zijn erop gedrukt.

homeofdaisies.nl, rituals, bed & body mist, the rituals of sakura, cherry blossom, kersenbloem, geur, beddengoed, spray, spuiten, geur, rustgevend, ritueel, beauty, schoonheid, japan, test, review, proberen, bloemengeur, bloemig, fris, fijn

“Celebrate each day as a new beginning”

De quote die op het flesje en de doos staat, ontdekte ik eigenlijk pas toen ik deze review ging schrijven. Erg inspirerend en wat mij betreft zeker een goede manier om iedere nieuwe dag mee te starten. Achterop de flacon staat nog een uitgebreidere uitleg, namelijk dat in Japan al eeuwen de jaarlijkse bloei van de Sakura gevierd wordt, omdat het de schoonheid van het leven symboliseert. Prachtig toch?!

homeofdaisies.nl, rituals, bed & body mist, the rituals of sakura, cherry blossom, kersenbloem, geur, beddengoed, spray, spuiten, geur, rustgevend, ritueel, beauty, schoonheid, japan, test, review, proberen, bloemengeur, bloemig, fris, fijn

Ondanks dat een body mist vaak een stuk sneller vervliegt dan een au de toilette of parfum, moet ik zeggen dat deze heel goed blijft hangen. Ik spray het normaliter op mijn hals, polsen en een beetje over mijn kleding. Gedurende de dag blijf ik telkens een vlaag ruiken wanneer ik mijn arm beweeg of mijn jas uittrek. Heerlijk! De spray is (de naam zegt het al) niet alleen op je huid te gebruiken, maar ook heerlijk om op je beddengoed te sprayen voordat je gaat slapen. De geur is zeer rustgevend, dus dat kan ik je zeker aanraden (zelf doe ik het niet, maar dat komt omdat ik een hele fijne wasverzachter gebruik die ik vrijwel de hele week blijf ruiken hihi)

homeofdaisies.nl, rituals, bed & body mist, the rituals of sakura, cherry blossom, kersenbloem, geur, beddengoed, spray, spuiten, geur, rustgevend, ritueel, beauty, schoonheid, japan, test, review, proberen, bloemengeur, bloemig, fris, fijn

Rituals Cherry Blossom Bed & Body Mist in de geur The Rituals of Sakura bevat 50ml en kost €16,50 (verkrijgbaar bij o.a. Rituals en Douglas)

Houd je meer van bloemige of kruidige geuren? Gebruik je wel eens een geurtje op je beddengoed? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s