WORKSHOP IN AMSTERDAM & JOCHEM HARSEN | Weekvlog #82

homeofdaisies.nl, weekvlog #82, vlog, vlogger, youtube, youtuber, amsterdam, zierikzee, brouwersdam, strand, beach, city, trein, train, vegan, vega, vegan junk food bar, winkelen, dunkin donuts, bloglife, instagram, instafamous, kae sutherland, H&M home, H&M club nl, #hmclubnl, terras, nazomer, mooi weer, eten, food, foodie, workshop, cursus, food styling

Een bomvolle week met lekker vooruit werken voor mijn blogs, een tof evenement in Amsterdam waar ik medebloggers ontmoet, lekker uitwaaien op het strand, drankjes doen op het terras en uiteraard weer veel te veel lekkere dingen eet. En als klap op de vuurpijl mag ik Jochem harsen. That’s gonna be so much fun! Veel kijk plezier šŸ™‚

Als je de video niet kunt zien.

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s