UNBOXING H&M CLUB GOODIE BAG | VIDEO

homeofdaisies.nl, H&M, HOME, Goodie bag, goodies, unboxing, keuken, huis, artikelen, nieuwe collectie, custom, plate, ontbijtbord, mok, kom, hello gorgeous, goud, gold, details, servet, napkin, theedoek, towel

Afgelopen week was ik bij een tof event van H&M Home, waarna ik een prachtige goodie bag mee naar huis kreeg. De inhoud hiervan laat ik vandaag aan je zien. En ik kan alvast verklappen: er zitten heel wat mooie items in die mooi in mijn keuken staan óf te gebruiken zijn voor food foto’s!

Als je de video niet kunt zien.

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Sanne de Wit schreef:

    Wat een leuke spulletjes allemaal!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s