“SORRY, MAAR MIJN HOND HEEFT MIJN HUISWERK OPGEGETEN” | BENTLEY

homeofdaisies.nl, mijn hond heeft mijn huiswerk opgegeten, kapot, gesloopt, sloopkogel, boek, blog, review, stuk, post, pakket, pakketje, bloglife, bench, ruimte, puppy, puppy puber, labrador, bentley, stout, stukgemaakt, opgevreten, tanden, scherp, brush pennen,

Soms kan ik mijn lieftallige puppypuber wel achter het behang plakken. Gelukkig verkoopt Jochem behang, dus neemt hij wel eens een rolletje of wat mee, anders zou dat ook nog in de papieren gaan lopen. Nu maakt Bentley het, met zijn schattige puppy ogen, vaak snel weer goed. Behalve dit keer. Dit keer was ik boos. HEEL. ERG. BOOS. Want, hoe ga ik een opdrachtgever vertellen dat mijn hond mijn huiswerk heeft opgegeten?

Misschien zag je het al in Weekvlog #81. Vorige week dinsdag kwam ik thuis en zag een enorme ravage in de hal. Omdat zijn bench wat aan de kleine kant wordt, en ik het zielig vind dat hij daar gedurende de dag vaak in zit, leek het me een goed idee hem in de hal neer te zetten op momenten dat wij niet thuis zijn. Dan heeft hij wat meer ruimte om te bewegen, kan hij drinken wanneer hij wil etc. De hal is niet groot, maar in elk geval een keer of wat groter dan alleen de bench. Dat ging een aantal weken goed.

Ik had namelijk al lang bedacht dat hij de post misschien te pakken zou krijgen en dus had ik een systeem waarbij ik een bak op zijn bench had gezet, zodat de post daarin zou vallen en hij dat niet zo snel zou pakken. Tot dat bewuste pakketje dus binnen kwam.

homeofdaisies.nl, mijn hond heeft mijn huiswerk opgegeten, kapot, gesloopt, sloopkogel, boek, blog, review, stuk, post, pakket, pakketje, bloglife, bench, ruimte, puppy, puppy puber, labrador, bentley, stout, stukgemaakt, opgevreten, tanden, scherp, brush pennen,

Van de opdrachtgever had ik een hele poos geleden al een mailtje ontvangen, of ik het leuk vond een nieuw uit te komen boek over brushlettering te ontvangen om hierover een review te schrijven voor mijn blog. Nu behoor ik (helaas) niet tot de groep bloggers die aan de lopende band zulke mailtjes krijgt, dus ik ben altijd extra blij wanneer bedrijven mij hiervoor benaderen. Zoals je weet ben ik graag creatief bezig en probeer ik wat vaker tijd in te plannen om met pen en papier aan de slag te gaan. Goede combinatie dus, toen ik die aanvraag kreeg. Ik wist niet precies wanneer het pakketje opgestuurd zou worden, ‘ergens in september’.

homeofdaisies.nl, mijn hond heeft mijn huiswerk opgegeten, kapot, gesloopt, sloopkogel, boek, blog, review, stuk, post, pakket, pakketje, bloglife, bench, ruimte, puppy, puppy puber, labrador, bentley, stout, stukgemaakt, opgevreten, tanden, scherp, brush pennen,

Maar goed. Nu heeft Bentley dus 1 boek voor de helft aan flarden geholpen, missen er weet-ik-veel hoeveel pagina’s, heeft hij de helft van de stiften kapot gekauwd en staan er op het werkboek hier-en-daar wat tandafdrukken. Weinig fotogeniek dus om bij een uitgebreide review te plaatsen. Denk ik dan. Of vinden jullie dus juist uniek/leuk/grappig en willen jullie het alsnog zien… is dan mijn vraag? Of moet ik de uitgeverij een mail sturen met de vraag of ik de set nogmaals kan krijgen/kopen om mooie foto’s te maken voor de review? Of… Of…

homeofdaisies.nl, mijn hond heeft mijn huiswerk opgegeten, kapot, gesloopt, sloopkogel, boek, blog, review, stuk, post, pakket, pakketje, bloglife, bench, ruimte, puppy, puppy puber, labrador, bentley, stout, stukgemaakt, opgevreten, tanden, scherp, brush pennen,

Zoveel vragen en twijfels en nog steeds een beetje bitter en boos op mijn lieftallige, oh-zo stoute puppy puber die bij deze dus niet meer in de gang mag en deze week een grotere bench krijgt zodat hij wél meer ruimte heeft maar niet meer mijn post kan verscheuren. Ik ben echt heel benieuwd wat  jij vindt dat ik moet doen met de review van de boeken… xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Nienke Dailyspoonie schreef:

  Ik zou er een soort blogpost review door Bentley er over schrijven.. Hoe kak het ook is ik denk namelijk dat iedere honden eigenaar dit wel overkomt in de pupfase…En misschien kun je nog iets met de rest maken.
  Hoe dan ook zou ik wel meer over t pakketje willen lezen. Dus misschien stuurt t bedrijf je een nieuw pakketje op.

  Liked by 1 persoon

 2. Peter schreef:

  Het geeft wel een extra creatieve touch aan je review. Boek om te verslinden.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s