3 JAAR HOMEOFDAISIES.NL | WINACTIE #3

homeofdaisies.nl, blog, verjaardag, blogger, bloglife, birthday, website, beauty, lifestyle, travel, vlogs, fotografie, groei, gegroeid, winactie, winnen, blog musthaves, facebook, instagram, follow me, volgen

Gisteren bestond homeofdaisies precies 3 jaar en dat betekent natuurlijk tijd voor een blogfeestje! Afgelopen dagen kon je al meedoen met het winnen van pakketten, vandaag is de 3e en laatste winactie waaraan je kunt meedoen. Maar voordat we daar aan toe zijn, ga ik nog even down memory lane en vertel je over de afgelopen 3 blogjaren.

Niet alleen mijn blog, maar ook ik als persoon ben flink gegroeid de afgelopen 3 jaar. En dan heb ik het niet over de breedte haha (alhoewel dat ook wel eens fluctueert!). Ik heb veel meegemaakt, persoonlijke gevechten gehad, banen en vriendschappen verloren, nieuwe banen en vriendinnen gevonden. Ik heb veel gereisd, nieuwe plekken mogen ontdekken op deze prachtige aardkloot. Ik ben van pas verloofd gegroeid naar bijna 2 jaar getrouwd. Mama geworden van een puppy. Van samenwonen in Jochems huis naar samen ons paleis kopen en inrichten. Ja, er is veel veranderd.

homeofdaisies.nl, blog, verjaardag, blogger, bloglife, birthday, website, beauty, lifestyle, travel, vlogs, fotografie, groei, gegroeid, winactie, winnen, blog musthaves, facebook, instagram, follow me, volgen

Maar verandering is niet per definitie slecht. In tegendeel zelfs. Je groeit in je persoonlijkheid, je leven. Je omgeving verandert en daar kun je in mee gaan of juist tegenin. Je moet jezelf in de ogen kunnen blijven kijken, zelfs als dat betekent dat je tegen de stroom in moet zwemmen. Op mijn blog laat ik ook steeds meer van mijn persoonlijke kant zien. Door mijn vlogs, wat ik nu ruim 1,5 jaar wekelijks doe. Maar ook door zeer persoonlijke ervaringen, zoals het stoppen met de pil. Dat zijn altijd spannende dingen om mee te beginnen, maar ik merk dat het meer dan waard is. Natuurlijk blijft er nog heel veel wat mijn lezers niet zien, dingen die privé zijn en blijven. Maar het delen geeft mij een gevoel van verbondenheid. Al vind ik het nog steeds gek als ik op straat wordt aangesproken als iemand me herkent. Ik, die kleine blogger uit Goes? *bloos* (wel blijven doen hoor!)

En om mijn lezers te bedanken heb ik dus 3 winacties de komende dagen. Ik geef 3 uiteenlopende pakketten weg, die ik volledig zelf heb samengesteld. Over de inhoud ga ik nog niets verklappen, anders dan de categorie waar het invalt. Vandaag valt er een pakket te winnen in de categorie: EVERYTHING BEAUTY

homeofdaisies.nl, blog, verjaardag, blogger, bloglife, birthday, website, beauty, lifestyle, travel, vlogs, fotografie, groei, gegroeid, winactie, winnen, blog musthaves, facebook, instagram, follow me, volgen

Wat moet je doen om kans te maken?
Volg homeofdaisies op Facebook en/of Instagram en plaats onder deze blogpost wat jij het leukste/interessantste/beste artikel vond van de afgelopen 3 jaar. Je kunt meedoen tot 24 september. De winnaars worden op 25 september bekend gemaakt pér categorie (je kunt dus hooguit 1 van de 3 pakketten winnen).

Succes! xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

13 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Sherry schreef:

  Gefeliciteerd!!! Ik volg je op facebook Sherry Masters heb het geliked ook de blogpost. Het is moeilijk om alleen 1 artikel uit te kiezen. Ik ga voor deze geleide meditatietips l.

  Liked by 1 persoon

 2. Marian B schreef:

  Nogmaals gefeliciteerd! Doe ook graag mee voor dit pakket, ben wel erg nieuwsgierig 😉 Bij de eerste winactie heb ik al vermeld dat ik de MIND blogs erg graag lees zoals IK KOM ER NIET IN… | MIND.

  Liked by 1 persoon

 3. lifestylemommys schreef:

  Wat heb je toch een leuke thema’s uitgekozen 😀 onder de eerste winactie heb ik mijn favoriete blog van je genoteerd 😀 groetjes Linda Raaijmakers, l_raaymakers@msn.com

  Like

 4. Floor schreef:

  Ik vind meerdere heel mooi en interessant over een kleding stuk bijvoorbeeld of producten testen spreekt me aan, maar die imitatie vond ik heel mooi en gefeliciteerd ik doe zeker mee liefs Floor

  Liked by 1 persoon

 5. Claudia Diependaal schreef:

  Ik vind alle reviews erg handig. Of het nu over gezondheid een boek verzorgingsproducten of make-up gaat. Heel handig!

  Liked by 1 persoon

 6. Sabrina schreef:

  Hé ook met deze doe ik graag mee! Zie #1, je experiment met alleen uitgaan! Spannend hoor wat die pakketten zijn! 💖 beauty!

  Liked by 1 persoon

 7. Anita te Gussinklo schreef:

  Van harte Gefeliciteerd met je 3 jarige blog.
  Ik ben gek op beauty en vond je tips voor droog haar erg fijn.

  Liked by 1 persoon

 8. Daan schreef:

  Ik vind de review blogs altijd erg leuk. Op deze manier kan ik kennis maken met een product zonder dat ik het meteen moet kopen. Kan ik kijken of het wat voor mij zou zijn of niet. Het allerliefst lees ik reviews over verzorgingsproducten 🙂

  Liked by 1 persoon

 9. Inge schreef:

  Wauw, drie jaar alweer! Van harte gefeliciteerd! Mijn 3e blogverjaardag is in november en komt dus ook steeds dichterbij.. wat zijn er trouwens veel bloggers tegelijkertijd gestart, zo leuk! Ik herken mij wel in je verhaal, als ik mijn eerste artikelen zie dan merk ik ook dat ik nu veel meer ben gegroeid. Ook door alles wat er rondom het bloggen komt kijken. Het is zo’n leerzame hobby, zowel op persoonlijk vlak als op blog vlak. 🙂

  Liked by 1 persoon

 10. kool-family schreef:

  Ik doe heel graag mee in deze categorie.
  Gefeliciteerd met je 3 jaar!

  Liked by 1 persoon

 11. Lyn schreef:

  Gefeliciteerd! Ik vind jouw week in plaatjes altijd leuk om te zien.

  Like

 12. Anita H. schreef:

  Gefeliciteerd. En ik ding graag mee (op de valreep).

  Liked by 1 persoon

 13. Valerie schreef:

  Wat gaaf zeg, ik volg je nog niet zo lang maar ik vind je blogposts heel leuk om te lezen! 😊

  De leukste vond ik toch echt ‘shopping on a budget’ omdat ik zelf toch ook neig naar de shopaholic kant van mij. #oeps… 😱

  Ik doe mee voor het everything beauty pakket, het zou on-ge-loof-lijk gaaf zijn om dat te winnen! I’m in! 🛍💥😍

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s