3 JAAR HOMEOFDAISIES.NL | WINACTIE #2

homeofdaisies.nl, blog, verjaardag, blogger, bloglife, birthday, website, beauty, lifestyle, travel, vlogs, fotografie, groei, gegroeid, winactie, winnen, blog musthaves, facebook, instagram, follow me, volgen

Vandaag is het zover, precies 3 jaar geleden drukte ik voor het eerst op ‘publiceer’ en was het eerste bericht van homeofdaisies een feit. Wat is mijn blog, mijn publiek, de kwaliteit en het aantal volgers gegroeid in die tijd zeg. Wow! Zoals je gisteren al hebt kunnen lezen (en zo niet, klik dan nog even op 3 JAAR HOMEOFDAISIES.NL | WINACTIE #1) geef ik ter ere van mijn blogverjaardag 3 pakketten weg. Hoe je mee kunt doen lees je verderop. Ik mijmer intussen nog even verder over de afgelopen blogjaren.

Als kind was ik al dol op het schrijven van verhaaltjes. In een schriftje pende ik dan alles neer. Of in een van mijn vele dagboeken die ik dan tijdens het opruimen weggooide want “stel je voor dat iemand het ooit leest”. Wat ik nu zoveel-jaar-later echt ontzettend stom vind. Samen met mijn vriendinnetje Moniek schreef ik een verhaal, waarbij we om en om een bladzijde schreven. Het verhaal ging vast alle kanten op daardoor, maar we hadden er enorme lol in. En later, op de middelbare school, schreef ik brieven met mijn nicht en mijn vriendin Monique (ik zie een lijn 😉 ) die op andere scholen zaten.

Sterker nog, ik ben zo’n 12 jaar geleden al eens met een blog begonnen. Geen idee meer waar dat allemaal over ging. In elk geval was het alleen tekst, geen foto’s, want daar was ik toen nog niet zo in thuis. Het enige wat ik nog weet dat ik eens een niet zo genuanceerd stuk had gemaakt, waar mensen in mijn directe omgeving boos over waren, en omdat ik van gekkigheid niet wist hoe ik het moest oplossen heb ik die hele website weggegooid. Zonde. Had ik nu misschien wel in het rijtje van grote bloggers gestaan. Of misschien ook niet natuurlijk.

homeofdaisies.nl, blog, verjaardag, blogger, bloglife, birthday, website, beauty, lifestyle, travel, vlogs, fotografie, groei, gegroeid, winactie, winnen, blog musthaves, facebook, instagram, follow me, volgen

Anyway, ik begon mijn homeofdaisies blog dus in september 2014. Ik was net ten huwelijk gevraagd door Jochem tijdens onze vakantie in Cyprus (wat ik online overigens echt héél lang stil heb gehouden, al kon je het aan een foto in die blog wel raden). Geen idee eigenlijk meer wáárom ik begon, maar al snel groeide het uit tot een hobby waar ik wekelijks veel tijd in stopte. Ik was in beginsel totaal niet bezig met de bezoekers, maar vond het geweldig als er af en toe reactie kwam. Inmiddels ben ik drukker met het bekijken van statistieken, bijhouden van reacties en ook daadwerkelijk terug reageren.

En om mijn lezers te bedanken heb ik dus 3 winacties de komende dagen. Ik geef 3 uiteenlopende pakketten weg, die ik volledig zelf heb samengesteld. Over de inhoud ga ik nog niets verklappen, anders dan de categorie waar het invalt. Vandaag valt er een pakket te winnen in de categorie: NAILED IT!

homeofdaisies.nl, blog, verjaardag, blogger, bloglife, birthday, website, beauty, lifestyle, travel, vlogs, fotografie, groei, gegroeid, winactie, winnen, blog musthaves, facebook, instagram, follow me, volgen

Wat moet je doen om kans te maken?
Volg homeofdaisies op Facebook en/of Instagram en plaats onder deze blogpost wat jij het leukste/interessantste/beste artikel vond van de afgelopen 3 jaar. Je kunt meedoen tot 24 september. De winnaars worden op 25 september bekend gemaakt pér categorie (je kunt dus hooguit 1 van de 3 pakketten winnen).

Xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. lifestylemommys schreef:

  Zoals ik bij winactie nummer 1 al zei, die categorie vind ik echt geweldig maar hee ik ben dankbaar voor wat ik zou krijgen, is “CHOOSE HAPPINESS – MIJN KEUS IS GEMAAKT | MIND”. Ook vind ik het erg leuk om te lezen zoals je hierboven beschrijft wanneer je begon met bloggen. Die extra achtergrondinformatie maakt het nog persoonlijker 😀 zoals je kon lezen bij de vorige actie volg ik je via verschillende social media. groetjes Linda Raaijmakers, l_raaymakers@msn.com

  Like

 2. Claudia Diependaal schreef:

  Ik vind de revieuws erg fijn. Ik heb ze in win actie 3 beschreven.

  Like

 3. Sabrina schreef:

  Nails? Yes ik doe weer mee! Ja die dagboeken, ik heb dat ook gedaan. Suf achteraf hé! Je sociale experiment vond ik top!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s