3 JAAR HOMEOFDAISIES.NL | WINACTIE #1

homeofdaisies.nl, blog, verjaardag, blogger, bloglife, birthday, website, beauty, lifestyle, travel, vlogs, fotografie, groei, gegroeid, winactie, winnen, blog musthaves, facebook, instagram, follow me, volgen

Whaaaa ik kan het echt bijna niet geloven. Het is morgen precies 3 jaar geleden dat ik voor het eerst op ‘publiceer’ klikte en mijn de allereerste blog op homeofdaisies verscheen. Toen nog de gratis WordPress versie en inmiddels alweer een hele lange tijd met mijn eigen .nl domein. Er is in de tussentijd wel meer dan alleen dat veranderd. Vandaag en de komende 2 dagen blik ik daar op terug én valt er natuurlijk wat te winnen. Want: wie jarig is trakteert. En in dit geval geef ik niet 1, niet 2, maar 3 (!!!) toffe pakketten weg!

Happy Birthday to my baby! Het voelt echt gek dat ik alweer zo lang mijn leven op het wijde web deel. In het begin waren het vooral DIY’s en knutsel dingen, tot ik de shoplogs en make-up ontdekte. Homeofdaisies werd alsmaar breder en uitgebreider qua onderwerpen. Ik begon steeds meer lol te krijgen in het fotograferen (ook al moet ik nu echt huilen van de kwaliteit, positionering en belichting van toen, maar hé, je kunt in elk geval wel de groei zien haha) en het testen van nieuwe producten.

Consistentie qua uploaden zat er in beginsel niet echt in. Maar dat veranderde al vrij snel. Kwamen er eerst soms meerdere per dag online, toen ik het inplannen had ontdekt kwam er meer lijn in. Ook qua dagindeling werd het steeds beter omkaderd en merkte ik along the way wat ik zelf leuk vond om te doen, om over te schrijven.

homeofdaisies.nl, blog, verjaardag, blogger, bloglife, birthday, website, beauty, lifestyle, travel, vlogs, fotografie, groei, gegroeid, winactie, winnen, blog musthaves, facebook, instagram, follow me, volgen

Ik noem mijn blog nog altijd mijn ‘uit de hand gelopen hobby’ en dat is het ook. Ik besteed volgens mij behoorlijk wat meer tijd aan mijn hobby dan de meeste mensen, maar doordat ik het op internet deel en van mensen die mij helemaal niet kennen leuke, lieve reacties krijg voelt het zo fijn. Door mijn blog leer ik ook andere blogs en bloggers kennen, krijg ik nieuwe inzichten, heb ik contact met mensen aan de andere kant van het land en voer ik gesprekken met mensen die ik anders nooit zou kennen. Echt heel tof! En ik leer zelf nog steeds, over hoe Google in elkaar steekt, hoe ik mijn video’s beter kan maken, hoe mijn foto’s beter worden of over het bewerken van foto’s. Ik steek er veel energie in, maar ik krijg er ook héél veel energie voor terug.

En om mijn lezers te bedanken heb ik dus 3 winacties de komende dagen. Ik geef 3 uiteenlopende pakketten weg, die ik volledig zelf heb samengesteld. Over de inhoud ga ik nog niets verklappen, anders dan de categorie waar het invalt. Vandaag valt er een pakket te winnen in de categorie: BLOGGERS MUSTHAVES.

homeofdaisies.nl, blog, verjaardag, blogger, bloglife, birthday, website, beauty, lifestyle, travel, vlogs, fotografie, groei, gegroeid, winactie, winnen, blog musthaves, facebook, instagram, follow me, volgen

Wat moet je doen om kans te maken?
Volg homeofdaisies op Facebook en/of Instagram en plaats onder deze blogpost wat jij het leukste/interessantste/beste artikel vond van de afgelopen 3 jaar. Je kunt meedoen tot 24 september. De winnaars worden op 25 september bekend gemaakt pér categorie (je kunt dus hooguit 1 van de 3 pakketten winnen).

Ik ben super benieuwd naar jullie reacties! En ik ben trots dat ik best wat lezeressen heb die me al bijna zo lang volgen. xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. lifestylemommys schreef:

  Allereerst gefeliciteerd met je 3-jarig blogjubileum 😀 Het artikel dat ik echt interessant vond en en wat me zeker aan het denken gezet heeft was “CHOOSE HAPPINESS – MIJN KEUS IS GEMAAKT | MIND”. Ik vond het vooral leuk om te lezen dat je ondaks de onzekerheid toch iets totaal anders ging doen maar dat dat je juist extra energie gaf. Vandaar dat ik dat een heel goed blogartikel vond. Uiteraard maak ik graag kans op dit verrassingspakket met blogger musthaves en ik volg je dan ook via de volgende social media:

  Facebook: Linda Raaijmakers
  Twitter: lindaenbjorn
  Instagram: lindaenbjorn
  Bloglovin: lindaraaijmakers
  YouTube: lindaenbjorn

  groetjes Linda
  l_raaymakers@msn.com

  Like

 2. antoinette schreef:

  Gefeliciteerd met je 3-jarig blogjubileum! Het is iedere keer weer genieten om ze te lezen en vaak heel herkenbaar! Als Yeses meisje vond ik je blog over de zeehondentocht natuurlijk superleuk! Het lijkt me erg gaaf om kans te maken op het verrassingspakket!

  Liked by 1 persoon

 3. Marian B schreef:

  Van harte gefeliciteerd met je driejarig bestaan! Lekker doorgaan, vooral met de MIND blogs, ik hou van deze persoonlijke en vaak herkenbare blogs (zoals IK STOP ERMEE, jezelf vergelijken met anderen). Doe alleen niet aan FB en IG, maar volg je op Bloglovin en Youtube.

  Liked by 1 persoon

 4. diyaata schreef:

  Whoehoe, 3 jaar girl! Ik vind het een (blog)feestje om samen met jou dingen te ondernemen! Ik heb heel veel respect voor jouw blog over het stoppen met de pil, as you know 🙂 En voor jouw schijt aan alles instelling tijdens onze fotoshoots haha, geldt dat ook? Op naar de volgende drie jaar!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Hahaha thanks babe 😘 blij dat we elkaar hebben leren kennen door het bloggen 😄

   Liked by 1 persoon

 5. Sabrina schreef:

  Gefeliciteerd! Ik volg je wel heel lang een word steeds heel blij als ik jou home of daisies hoe uitspreken 😙
  Ik doe graag mee en ben je ook op Facebook geliket. Ik vind veel reviews heel leuk, en toen je Bentley met haar. Maar je experiment met alleen uitgaan vond ik het mooist! Nog vele jaren!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s