EXPRESS YOUR SOUL BY RITUALS LIMITED EDITION SHOWER FOAM | REVIEW

homeofdaisies.nl, rituals, shower foam, limited edition, madc, street artist, graffiti, paint, verbena, petitgrain, douche, doucheschuim, douchen, werk, after work, relax, ontspannen, citrus, fris, verkwikkend, refreshing, soul uplifting

Na een lange werkdag verlang ik maar naar 1 ding en dat is even helemaal tot mezelf komen met een heerlijke warme douche. Het geeft me de tijd om mijn hoofd leeg te maken en de dag achter me te laten. Zoals je misschien weet houd ik enorm van citrus geuren. Toen ik de Express Your Soul limited edition collectie van Rituals zag kon ik het niet laten om de shower foam mee te nemen. Want zeg nou zelf, die van Rituals zijn sowieso de allerbeste! Ik vertel je vandaag meer over deze foam. 

homeofdaisies.nl, rituals, shower foam, limited edition, madc, street artist, graffiti, paint, verbena, petitgrain, douche, doucheschuim, douchen, werk, after work, relax, ontspannen, citrus, fris, verkwikkend, refreshing, soul uplifting

Nog voordat je wordt betoverd door de heerlijke geur, wordt je oog getrokken naar de verpakking. Deze ziet er zelfs al geweldig fris uit door het gebruik van geel en groen. Het is zeer artistiek en doet me denken aan verf strepen. Wanneer ik op de achterkant van de verpakking kijk blijkt dat ook te kloppen! De artwork is namelijk verzorgd door street artist MadC.

homeofdaisies.nl, rituals, shower foam, limited edition, madc, street artist, graffiti, paint, verbena, petitgrain, douche, doucheschuim, douchen, werk, after work, relax, ontspannen, citrus, fris, verkwikkend, refreshing, soul uplifting

“Life is a work of art and your daily rituals are the colours that make up the painting of your life. We asked MadC to her her artistic passion and express her soul for Rituals”

homeofdaisies.nl, rituals, shower foam, limited edition, madc, street artist, graffiti, paint, verbena, petitgrain, douche, doucheschuim, douchen, werk, after work, relax, ontspannen, citrus, fris, verkwikkend, refreshing, soul uplifting

Nog even terug naar de voorkant van de fles, want hier staat nog “soul uplifting shower foam”. De geur is verbena & petitgrain. Verbena zorgt voor de citroen achtige geur (zo lekker!) en petitgrain is de olie uit de oranjebloesem. Klinkt zo’n beetje als de perfecte geur voor mij!

homeofdaisies.nl, rituals, shower foam, limited edition, madc, street artist, graffiti, paint, verbena, petitgrain, douche, doucheschuim, douchen, werk, after work, relax, ontspannen, citrus, fris, verkwikkend, refreshing, soul uplifting

Dat klopt ook wel, want de geur is heerlijk fris en verkwikkend, precies zoals de verpakking belooft. Wanneer je de schuim in je hand prompt, is het eerst volledig doorzichtig. Ik vind dat het wel lang duurt voordat het schuim van Rituals Verbena & Petitgrain shower foam aanzwelt. Eigenlijk gaat het pas echt schuimen wanneer ik mijn lichaam ermee inzeep. Maar de geur is werkelijk fantastisch en verkwikt direct mijn lichaam en geest. Echt, ik zou willen dat je nu direct kon ruiken wat ik ruik 😍

homeofdaisies.nl, rituals, shower foam, limited edition, madc, street artist, graffiti, paint, verbena, petitgrain, douche, doucheschuim, douchen, werk, after work, relax, ontspannen, citrus, fris, verkwikkend, refreshing, soul uplifting

Dit is dus zeker een aanrader als je eens wat anders wilt dan de gewone collectie van Rituals. Er zijn nog veel andere producten in de LIMITED EDITION Verbena & Petitgrain te vinden, dus ga vooral naar de winkel en laat je verrassen. Ik ben in elk geval dolverliefd en kijk alweer uit naar mijn volgende douche sessie haha

homeofdaisies.nl, rituals, shower foam, limited edition, madc, street artist, graffiti, paint, verbena, petitgrain, douche, doucheschuim, douchen, werk, after work, relax, ontspannen, citrus, fris, verkwikkend, refreshing, soul uplifting

Wat is jouw favoriete geur voor onder de douche? Waarmee voel je je direct fris en verkwikt? Xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s