PERFECT SUNDAY | Week(end)vlog #78

homeofdaisies.nl, weekvlog, weekendblog, #78, vlog, vlogger, youtube, youtuber, voor het eerst live, instagram, make-up, haar, hair, opmaken, livestream, zwemmen, water, hond, pup, puppy, labrador, bentley, man, getrouwd, barbecue, strand, gras, married life, leven, my life, video diary

Door omstandigheden dit keer geen weekvlog maar meer een weekendvlog. Ik heb m’n best gedaan wat extra materiaal toe te voegen van deze dag. Zo zie je bijvoorbeeld hoe ik voor het eerst LIVE ga op Instagram terwijl ik me opmaak en hoe Jochem, Bentley en ik genieten van de perfecte zomerse zondag.

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s