ALTRUIST DERMATOLOGIST SUNSCREEN SPF30 | REVIEW

homeofdaisies.nl, altruist dermatologist sunscreen sof 30, zonnebrandcrème, zonnebrand, review, dermatoloog, kanker, huidkanker, chirurg, wetenschappers, arts, albino, albinisme, goed doel, factor 30, ginger, rood haar, smeren, strand, insmeren, zonnebrand, UVA, UVB

Als ginger kan ik écht de zon niet in zonder een beetje factor op mijn bleke huid te smeren. Ik verbrand werkelijk levend! Dus toen het woensdag ein-de-lijk zomer werd en ik een stranddagje had gepland, was dit een mooi moment om mijn nieuwe aanwinst te testen! De Altruist Dermatologist Sunscreen in SPF 30. Normaal ben ik niet van de zonnebrandcrème’s, omdat die plakkerig en dik zijn, maar ik laat me graag verrassen en neem jou mee in mijn bevindingen.

Allereerst natuurlijk even over de verpakking. Het is een lekkere flinke tube (200ml) waar je dus wel even mee vooruit kan. Het materiaal is erg soepel, dus ik denk dat je die aardig tot de laatste druppel kunt leeg drukken. De drukdop is wel erg stevig, waardoor ik niet bang ben dat hij stiekem leeg loopt in mijn strandtas. De achtergrond is lichtgrijs, de opdruk simpel wit, zwart en rood.

homeofdaisies.nl, altruist dermatologist sunscreen sof 30, zonnebrandcrème, zonnebrand, review, dermatoloog, kanker, huidkanker, chirurg, wetenschappers, arts, albino, albinisme, goed doel, factor 30, ginger, rood haar, smeren, strand, insmeren, zonnebrand, UVA, UVB

Ik kende het merk Altruist nog niet, dus ik ging even online op onderzoek uit. Deze zonnebrandcrème is ontwikkeld door een arts, dermatoloog en een huidkanker chirurg, in samenwerking met formule wetenschappers uit Europa. Hun doel: een hoog kwaliteit én betaalbaar product maken dat de kans op huidkanker verminderd. Een goede doelstelling lijkt mij! Als ik opzoek wat het product kost ben ik ook zeer verbaasd: dat is inderdaad niet heel duur. Onder de 10 euro kun je al zo’n tube van 200ml aanschaffen.

homeofdaisies.nl, altruist dermatologist sunscreen sof 30, zonnebrandcrème, zonnebrand, review, dermatoloog, kanker, huidkanker, chirurg, wetenschappers, arts, albino, albinisme, goed doel, factor 30, ginger, rood haar, smeren, strand, insmeren, zonnebrand, UVA, UVB

Het grote nadeel van zonnebrandcrèmes vind ik altijd dat het zo dik en plakkerig aanvoelt. Vervolgens blijft het halve strand aan je lichaam plakken. Nee, daarom ben ik al jaren verzot op doorzichtige sprays. Maar daarbij is weer het nadeel dat je niet goed ziet waar je wel en niet hebt gesmeerd. De Altruist Dermatologist is inderdaad behoorlijk dik. En wit. Hallo strepen! Ik ben natuurlijk in beginsel veel te fanatiek qua hoeveelheden aanbrengen, maar na eventjes heb ik het in de gaten. Het product is best goed uit te smeren én trekt snel in. En wanneer het helemaal in je huid zit plakt het ook niet. YAY!

homeofdaisies.nl, altruist dermatologist sunscreen sof 30, zonnebrandcrème, zonnebrand, review, dermatoloog, kanker, huidkanker, chirurg, wetenschappers, arts, albino, albinisme, goed doel, factor 30, ginger, rood haar, smeren, strand, insmeren, zonnebrand, UVA, UVB

Ik heb een redelijk gevoelige huid en kan soms gek reageren op huidproducten. Daar heb ik bij de Altruist Dermatologist Sunscreen SPF30 totaal geen last van. Het voelt zeer goed op mijn huid. Ook dat is iets waar de ontwikkelaars zich mee hebben bezig gehouden: zorgen dat iedereen het kan gebruiken. Het is hypoallergeen en er is geen parfum, alcohol of parabenen gebruikt. Nu ben ik in Nederland niet zo vaak in de zee te vinden, maar mocht je het fijn vinden: de Altruist Dermatologist Sunscreen is waterproof!

homeofdaisies.nl, altruist dermatologist sunscreen sof 30, zonnebrandcrème, zonnebrand, review, dermatoloog, kanker, huidkanker, chirurg, wetenschappers, arts, albino, albinisme, goed doel, factor 30, ginger, rood haar, smeren, strand, insmeren, zonnebrand, UVA, UVB

Al met al ben ik erg tevreden over dit product. Ondanks dat de zon niet heel fel was woensdag, ben ik niet verbrand (ja, deze ginger presteert het zelfs normaliter te verbranden in de schaduw!). Het voelt dus erg goed op mijn huid, en ondanks dat het een dikke crème is smeert het fijn uit zonder dat het plakt. Ik kan het je dus zeker aanraden!

Ook een zeer toffe bijkomstigheid: met de aankoop van dit product steun je een project in Tanzania die kinderen met albinisme helpen ❤

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen.

Smeer jij je altijd goed in? Wat is jouw favoriete zonnebrand product? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s