H&M METALLIC MERMAID NAGELLAK | REVIEW

homeofdaisies.nl, H&M, nagellak, nail polish, mermaid, metallic, galaxy, trend, trendy, mode, fashion, styl, stijl, nagels, nails, review, look, flatlay

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen op mijn blog, ben ik dol op de metallic trend. Ik kan er niks aan doen, maar zoveel kleurtjes tegelijk en dan ook nog in high gloss? Yes. Yes. YES! Dus toen ik op mijn final sale shopping spree was kon ik het niet laten om deze nagellak mee te bestellen. Hij was wel iets anders dan op de foto’s (daar was het meer unicorn, terwijl dit duidelijk mermaid is). Maar zeker niet minder tof. En omdat ik niet echt nagellak van H&M heb geprobeerd was ik erg benieuwd naar de kwaliteit.

De verpakking is simpel, maar meer heeft deze nagellak ook niet nodig. De dop is wit en op het glas staat met gouden letters jet logo van H&M. Op de bovenkant van de dop staat het logo gegraveerd.

homeofdaisies.nl, H&M, nagellak, nail polish, mermaid, metallic, galaxy, trend, trendy, mode, fashion, styl, stijl, nagels, nails, review, look, flatlay

Ik ben nogal een meut als het gaat om de kwast. Want brede kwasten lijken handig, maar op een of andere manier zit dan meteen mijn hele hand onder. Nee, deze kwast is gewoon lekker simpel, recht en niet te breed.

homeofdaisies.nl, H&M, nagellak, nail polish, mermaid, metallic, galaxy, trend, trendy, mode, fashion, styl, stijl, nagels, nails, review, look, flatlay

Zoals bij eigenlijk alle metallic nagellakjes, heeft ook deze wel twee lagen nodig voor goede dekking. Hij is enigzins streperig maar dat valt niet erg op. Het brengt makkelijk aan en droogt opvallend snel. Geen butsen! Van mezelf heb ik niet zulke mooie en sterke nagels. Er zitten dus best wat onregelmatigheden in. En die vallen met deze nagellak niet op. Top!

homeofdaisies.nl, H&M, nagellak, nail polish, mermaid, metallic, galaxy, trend, trendy, mode, fashion, styl, stijl, nagels, nails, review, look, flatlay

Wat ik vooral tof vind aan deze nagellak is de diverse kleuren. Ik kan er naar blijven kijken! Het is echt helemaal afhankelijk van de lichtval hoe het eruit ziet. De overheersende toon is groen (vandaar mermaid), maar ik zie ook roze en hinten van paars en zilver. Al vind ik op de foto’s van het flesje soms juist meer de blauw/paars tinten naar voor komen. In real life is het dus meer groen/roze.

homeofdaisies.nl, H&M, nagellak, nail polish, mermaid, metallic, galaxy, trend, trendy, mode, fashion, styl, stijl, nagels, nails, review, look, flatlay

De houdbaarheid is door de kwaliteit van mijn nagels slecht de bepalen, want zelfs de beste nagellakken bladeren er bij mij binnen no time af. Maar dit zit zeker 48 uur prima.

Al met al ben ik dus zeker blij met mijn aankoop. Als je wat voorbij ziet shinen, dan ben ik dat 😉 met al mijn glanzende en gekleurde items Haha! Deze mermaid nagellak heet IMAGINARIUM en is voor €4,95 verkrijgbaar bij H&M.

Ben jij al helemaal into de metallic/mermaid/unicorn trend? Xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s