HANDIGHEID IS NIET TE KOOP | Weekvlog #76

homeofdaisies.nl, weekvlog #76, vlog, vlogger, youtube, youtuber, daisy, benley, hond, pup, puppy, married life, getrouwd, zeeland, zeeuws meisje, handigheid, honeypie, taart,  fotoshoot, fotograaf, shooten, strand, beachlife

Deze week was druk en leuk! Zo ging ik zwemmen, werken, vertel ik je over mijn nieuwe project, kroel ik met Bentley en eindig ik de week met een extreem domme actie… Ohja én er wordt sushi gegeten. Duh! Want wie kan er een week zonder sushi leven? 😉

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s