KLETSEN OVER NIEUW PROJECT | VIDEO

homeofdaisies.nl, pj's pamper personal update, kletsen, kletsvideo, maskertje, zondag, masker, huidverzorging, avon, pukkels, puistjes, onzuiverheden, dodezee, mineralen, mask, mudmask, projecten, werk, werken, updaten bijkletsen

Yes, het is me gelukt een scherpe video te maken met de spiegelreflex camera! In deze PJ’s, Pamper & Personal Update ga ik een maskertje aanbrengen en intussen met jullie bijkletsen. Een heerlijke zondag bezigheid, dus ik nodig je van harte uit om mee te doen. Ik vertel je onder meer over werk en over een nieuw project dat ik ben gestart!

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s