GESTART MET LIJNEN & VIEZE ONTDEKKING | Weekvlog #75

homeofdaisies.nl, weekvlog 75, vlog, vloggen, vlogger, youtube, youtuber, dutch girl, ginger, rood haar, hond, pup, bentley, lijnen, dieet, gezond eten, sugar craing, feestje, dancetour, uit eten, voeding, foodie, sugarrush, ontdekking, vies, ranzig, puppy, labrador, bentley

Deze week begin ik weer met lijnen, althans, ik let op mijn voeding, probeer gezonde keuzes te maken en geen suiker te eten. Dit heeft zo z’n ups en downs, zeker met die sugar craving heks in mij. Daarnaast doe ik een héle vieze ontdekking, ben ik veel met Bentley op pad, zwelg ik in zelfmedelijden en eindig ik de week met een feestje. Veel kijkplezier!

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Colinda de Pree schreef:

    Een veganpannekoek

    Ipv ei het kookvocht van bonen uit blik opkloppen en dan je meel toevoegen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s