NYC GET IT ALL FOUNDATION | REVIEW

homeofdaisies.nl, nyc get is all 102 natural beige, foundation, stick, product, test, testen, proberen, review, makeup, make-up, mua, gekregen

Foundation in een stick? Ik had er nog niet eerder van gehoord en toen ik de kans kreeg om NYC Get It All te proberen zei ik daar natuurlijk geen nee tegen. Nu ben ik geen enorme foundation drager, maar zeker met een feestje of op dagen dat ik wel héél shiny happy people ben en ik mijn huid wat extra dekking kan gebruiken pak ik er zeker wel naar. Ik ben erg benieuwd of het makkelijk is aan te brengen, niet te droog is, hoe dekkend de foundation is en natuurlijk of hij goed blijft zitten!

Ik probeer de NYC Get It All Foundation stick in de kleur 102 Natural Beige, een kleur die van alle merken altijd het best bij mijn teint past. De vorm van de foundation stick is vergelijkbaar met een lipstick, maar dan een flinke slag groter. De huls is van stevig zwart plastic, de dop is doorzichtig. De opdruk is zilverkleurig. Een mooie, strakke vormgeving wat mij betreft.

homeofdaisies.nl, nyc get is all 102 natural beige, foundation, stick, product, test, testen, proberen, review, makeup, make-up, mua, gekregen

Net als bij lipstick, kun je de foundation uit de huls halen door te draaien. Ik vind dat super handig, want zo kun je makkelijk doseren. Bij vloeibare foundation wil ik namelijk nog wel eens te enthousiast in het flesje knijpen, waardoor ik de helft kan wegdoen. Zonde!

homeofdaisies.nl, nyc get is all 102 natural beige, foundation, stick, product, test, testen, proberen, review, makeup, make-up, mua, gekregen

Vanwege mijn sproetjes (die ik leuker vind dan toen ik 15 was), hoeft voor mij de dekking niet 100% te zijn. Dit is mijn gezicht zonder foundation.homeofdaisies.nl, nyc get is all 102 natural beige, foundation, stick, product, test, testen, proberen, review, makeup, make-up, mua, gekregen

Tijd voor de test. Ik vind het alleen al fantastisch dat ik gezellig op mijn gezicht kan tekenen met de NYC Get It All Foundation stick. Je kunt er de leukste creaties mee maken. Zie je straks toch niks meer van als je het gaat uitsmeren met je favo brush of spons. Dat uitsmeren gaat overigens als een zonnetje! Het product glijdt makkelijk en snel over mijn gezicht en – zoals ik al had gehoopt – kun je het zo dik of dun aanbrengen als je zelf wilt. Handig voor plekken waar je net even wat meer of minder dekking wenst.

En dit is het resultaat mét foundation.

homeofdaisies.nl, nyc get is all 102 natural beige, foundation, stick, product, test, testen, proberen, review, makeup, make-up, mua, gekregen

De foundation is wat mij betreft niet te mat óf te glimmend, echt precies goed. Het heeft een zeer natuurlijke look en voelt heel fijn aan op mijn huid. Ik draag het normaliter nooit omdat ik het gevoel heb dat mijn huid niet kan ademen. Maar bij dit product heb ik echt niet het gevoel dat er iets op zit. Terwijl het resultaat er wél is. En ook de kleur is prima voor mijn teint. Ik ben echt heel tevreden!

Vandaag heb ik geen primer óf setting spray gebruikt, puur om te kijken hoe de NYC Get It All Foundation op zichzelf blijft zitten. En dat resultaat mag er ook zijn. Ondanks het klamme weer, een incidenteel zweet hoofd en dat ik tijdens het werk vaak (zonder na te denken) aan mijn gezicht zit met mijn handen, zit het er na een hele dag nog prima op.

homeofdaisies.nl, nyc get is all 102 natural beige, foundation, stick, product, test, testen, proberen, review, makeup, make-up, mua, gekregen

Al met al ben ik dus méér dan tevreden. Echt een fijn, goed en betaalbaar product de NYC Get It All Foundation stick. Zeker een aanrader en een product die in mijn go-to stash blijft!

NYC Get It All Foundation is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat en kost €4,99.

Voor dit artikel zijn producten gebruikt die ik heb gekregen.

Heb jij wel eens foundation uit een stick geprobeerd? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Sherry schreef:

  Wat een koopje. Hij lijkt me erg goed. Ik gebruik die van stage cosmetics.

  Liked by 1 persoon

 2. Ilse Zwart schreef:

  Mooie foundation!!

  Liked by 1 persoon

 3. thebeautyblognl schreef:

  Een foundationstick heb ik nog nooit geprobeerd! Maar deze zou ik best wel eens willen proberen :). x

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s