EINDELIJK LANGE WIMPERS ♡ | REVIEW

homeofdaisies.nl, kruidvat lash enhancer, wimper serum, langere wimpers, volle wimpers, ogen, make-up, verzorging, mascara, beauty, blog, blogger, beautyblog, eyelash, super lash, lashes, fake lashes, budget, budgetproof, review,

Als ginger ben ik niet gezegend met lange, volle en donkere wimpers. Nee, de mijne zijn kort, recht en bijna doorzichtig zo licht van kleur. Ik ga dan ook nooit zonder mascara de deur uit. Natuurlijk ben ik dol op het testen van producten die allerlei beloftes doen in de trant van ‘lange en volle wimpers’. Maar met dit product was ik wel extreem sceptisch, want het doosje vertelt je dat je het 6 weken dagelijks moet gebruiken om resultaat te zien. Yeah right…

Ik heb het over de Kruidvat Super Lash Serum. Een ‘eyelash enhancer’ zoals ze het zelf noemen, wat zoveel betekent als wimper verbeteraar. Op het doosje staan nog meer kreten als ‘zichtbaar langere en sterkere wimpers’ en ‘boost volume’.

homeofdaisies.nl, kruidvat lash enhancer, wimper serum, langere wimpers, volle wimpers, ogen, make-up, verzorging, mascara, beauty, blog, blogger, beautyblog, eyelash, super lash, lashes, fake lashes, budget, budgetproof, review,

Zoals gezegd geloof ik er niet zo in, maar eerst testen natuurlijk voordat ik mijn mening kan geven. Ik kocht een doosje à 10 euro en ging ermee aan de slag. Het is dus de bedoeling dat je elke dag voor het slapengaan het serum aanbrengt langs je bovenste wimpers. Eigenlijk een soort doorzichtige eyeliner. Qua flesje en kwastje is het in elk geval hetzelfde idee.

homeofdaisies.nl, kruidvat lash enhancer, wimper serum, langere wimpers, volle wimpers, ogen, make-up, verzorging, mascara, beauty, blog, blogger, beautyblog, eyelash, super lash, lashes, fake lashes, budget, budgetproof, review,

Het witte doosje met opvallend groot oog bevat een hoop tekst aan de buitenkant en vanbinnen enkel het witte flesje met zilverkleurige schroefdop, waarin dus het wimper serum zit. Ook op deze flacon staat met zwarte letters het product omschreven.

homeofdaisies.nl, kruidvat lash enhancer, wimper serum, langere wimpers, volle wimpers, ogen, make-up, verzorging, mascara, beauty, blog, blogger, beautyblog, eyelash, super lash, lashes, fake lashes, budget, budgetproof, review,

Nu was ik de eerste weken ook niet erg punctueel moet ik zeggen, er zaten nogal wat dagen tussen dat ik het vergat. En omdat ik ook niet erg verschil merkte, bleef ik wat laks. Tot ik het meer regelmaat ging gebruiken, als part of my avond routine. Waterproof make-up eraf, reinigen met micellair water, nachtcrème én het wimper serum.

homeofdaisies.nl, kruidvat lash enhancer, wimper serum, langere wimpers, volle wimpers, ogen, make-up, verzorging, mascara, beauty, blog, blogger, beautyblog, eyelash, super lash, lashes, fake lashes, budget, budgetproof, review,

En warempel zag ik na een paar weken verschil! Vooral mijn rechteroog valt op. Mijn wimperharen zijn inderdaad veel voller, dikker en ietwat langer dan eerder. Het valt misschien niet direct op, maar zelf zie ik echt het verschil! En een week later merk ik links toch ook wat verbetering op, al is die minder aanwezig.

homeofdaisies.bl, peach passion, ooglook, look, lotd, motd, fotd, eyelook, tutorial, make-up, makeup, step-by-step, stap-voor-stap, lente, spring, perzik, kleur, kleuren, lentekleuren, zomerkleuren, vrolijk, bruine ogen, groene ogen, blauwe ogen, warmte, warme kleuren

before

homeofdaisies.nl, kruidvat lash enhancer, wimper serum, langere wimpers, volle wimpers, ogen, make-up, verzorging, mascara, beauty, blog, blogger, beautyblog, eyelash, super lash, lashes, fake lashes, budget, budgetproof, review,

after

Inmiddels zijn we weer wat weken verder. Op het doosje staat ook dat je na 16 weken dagelijks gebruik, kunt terugschroeven naar 2 à 3x per week. Dat doe ik nu (redelijk) trouw en het resultaat blijft behouden. Helaas heb ik niet het idee dat het nog meer verbetert. Jochem viel het eerder niet echt op, maar toen hij het op mijn aanwijzen goed bestudeerde zag hij ook echt verschil.

homeofdaisies.nl, kruidvat lash enhancer, wimper serum, langere wimpers, volle wimpers, ogen, make-up, verzorging, mascara, beauty, blog, blogger, beautyblog, eyelash, super lash, lashes, fake lashes, budget, budgetproof, review,

 

Misschien zie jij niet direct het verschil bij me, wat ik me goed kan voorstellen. Het is immers niet dat ik wimper extensions heb laten zetten waarmee het verschil zeer groot is. Het is subtiel, maar voor mijzelf een wereld van verschil. Eindelijk mooie, lange, dikke en volle wimpers! Ik ben er zelf dus erg blij mee en ga het product wel blijven gebruiken. Alleen ben ik nu wel weer benieuwd hoe het is als ik ermee stop, of dan het effect ook net zo snel weer weggaat.

homeofdaisies.nl, kruidvat lash enhancer, wimper serum, langere wimpers, volle wimpers, ogen, make-up, verzorging, mascara, beauty, blog, blogger, beautyblog, eyelash, super lash, lashes, fake lashes, budget, budgetproof, review,

Op de verpakking staat dat je met deze hoeveelheid zo’n 6 maanden vooruit kunt. Er zit in 1 flacon 3ml wimper serum.

Is dit een product wat jij zou proberen? Waarom wel/niet? En ik ben benieuwd of jij het verschil aan mij ziet! Xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Engelina schreef:

    Ik ben best wel benieuwt naar dit product. Ik was er ook sceptisch over maar ik zie bij jou toch echt wel verschil.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s