NAAR ANTWERPEN, HELE FIJNE GESPREKKEN & VEEL (SLECHT) ETEN| Weekvlog #73

homeofdaisies.nl, weekvlog 7, vlog, vlogger, youtube, youtuber, my life, dagboek, diary, dutch girl, hond, pup, puppy, labrador, bentley, bloglife, blogger, ootd, outfit, shoot, photoshoot fotoshoot, daisy, daisies, eten, antwerpen, bioscoop, antwerpen, eten, food, foodie, griek, grieken, uit eten, lunchen, koffie, coffee

Een leuke, op het oog rustige week, waar ik stiekem toch best veel doe. Zo is mijn moeder jarig, ga ik onverwacht blog foto’s maken met Daisy, rijden we naar Antwerpen, ben ik super blij met hele fijne gesprekken en eet ik belachelijk vaak (en lekker!) buiten de deur. Kijk je weer mee hoe mijn week was?

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s