NYX COSMIC METALS LIP CREAM | REVIEW

homeofdaisies.nl, nyx cosmic metals, metallic, lipstick, paars, koper, pirple cmlc08, cmlc05, astroid aura, speed of light, NYX cosmetics, lip cream, review, test, testen, makeup, make-up, trend, trendy, fashion, galaxy, mode, festival, party

Metallic is terug van weggeweest! Na een paar jaar van gortdroge, matte lipstick te hebben gebruikt zijn glans en glitter helemaal terug. Niet eerder gebruikte ik hoogglans metallic op mijn lippen, dus toen ik een heel schap met lipkleuren van NYX spotte in deze substantie kon ik me niet inhouden en kocht een koper én een paarse tint uit de Cosmic Metals Lip Cream collectie! Bereid je trouwens maar voor op – letterlijk – schitterende foto’s 😉

Ik snap: het is misschien een beetje heftig voor alledag. Maar we zitten middenin het festivalseizoen, waar je lekker los kunt gaan met deze trend. Ik ben er in elk geval dol op dat het nét even iets extremer mag dan normaal.

homeofdaisies.nl, nyx cosmic metals, metallic, lipstick, paars, koper, pirple cmlc08, cmlc05, astroid aura, speed of light, NYX cosmetics, lip cream, review, test, testen, makeup, make-up, trend, trendy, fashion, galaxy, mode, festival, party

De NYX Cosmic Metals komen in een doorzichtige flacon met zwarte draaidop, die bovenop een toffe diamantvorm heeft die prachtig het licht weerkaatst. De opdruk is in simpel zwart, maar meer heeft dit ook niet nodig, want de liquid lipstick spreekt boekdelen. Sterker nog: de opdruk is bij de paarse zelfs niet eens goed te lezen!

homeofdaisies.nl, nyx cosmic metals, metallic, lipstick, paars, koper, pirple cmlc08, cmlc05, astroid aura, speed of light, NYX cosmetics, lip cream, review, test, testen, makeup, make-up, trend, trendy, fashion, galaxy, mode, festival, party

Ik kocht dus de koperen variant: CMLC08 Speed of Light en de paarse CMLC05 Astroid Aura. Het was nogal een keuze om te maken, want er zijn 17 (!!!) kleuren in deze collectie verschenen. Deze vielen mij het meest op en zijn kleuren die ik zeker gebruik. Beide zitten boordevol subtiele glitters, maar wat het vooral uniek maakt is de metallic finish.

homeofdaisies.nl, nyx cosmic metals, metallic, lipstick, paars, koper, pirple cmlc08, cmlc05, astroid aura, speed of light, NYX cosmetics, lip cream, review, test, testen, makeup, make-up, trend, trendy, fashion, galaxy, mode, festival, party

Zoals we gewend zijn van NYX zit er een fijn, zacht en fluffy kwastje aan het eind van de dop. Hiermee kun je het product zeer precies aanbrengen, ook al pakt hij wel véél product in een keer. Laat ik maar direct doorgaan naar de swatches:

homeofdaisies.nl, nyx cosmic metals, metallic, lipstick, paars, koper, pirple cmlc08, cmlc05, astroid aura, speed of light, NYX cosmetics, lip cream, review, test, testen, makeup, make-up, trend, trendy, fashion, galaxy, mode, festival, party

Ik zei het al, hij pakt meteen veel product, maar hierdoor is het wel direct goed dekkend. De kleur spat werkelijk van mijn arm af en ik ben zeer positief verrast door het effect!

homeofdaisies.nl, nyx cosmic metals, metallic, lipstick, paars, koper, pirple cmlc08, cmlc05, astroid aura, speed of light, NYX cosmetics, lip cream, review, test, testen, makeup, make-up, trend, trendy, fashion, galaxy, mode, festival, party

Tijd om op mijn lippen te testen. Ik begin met CMLC08 Speed of Light. Deze dekt goed en voelt zacht aan op mijn lippen. Heel anders dan ik gewend ben met matte lipsticks! Wat wel een minpunt is, is dat het dus niet indroogt. Dit komt mede doordat je in 1x veel product smeert. Hierdoor zat het ook telkens op mijn tanden. Maar: met even goed afhappen op een tissue is dit euvel opgelost. De houdbaarheid is top, ik heb het de hele middag opgehad zonder bij te werken en heb gewoon gedronken en gegeten zonder dat het af gaf. En ik vind dit een zeer gangbare kleur die ik best op een gewone dag durf te dragen.

homeofdaisies.nl, nyx cosmic metals, metallic, lipstick, paars, koper, pirple cmlc08, cmlc05, astroid aura, speed of light, NYX cosmetics, lip cream, review, test, testen, makeup, make-up, trend, trendy, fashion, galaxy, mode, festival, party

homeofdaisies.nl, nyx cosmic metals, metallic, lipstick, paars, koper, pirple cmlc08, cmlc05, astroid aura, speed of light, NYX cosmetics, lip cream, review, test, testen, makeup, make-up, trend, trendy, fashion, galaxy, mode, festival, party

CMLC05 Astroid Aura is een ander verhaal. Hier moet ik iets meer mijn best voor doen om die gelijkmatig over mijn lippen te verdelen. De kleur is uiteindelijk wel top hoor! Heel opvallend en uniek. De houdbaarheid van deze kleur is iets minder goed en ook hier moet je weer goed opletten dat je hem afhapt, anders blijf je stukjes ontdekken op je tanden. Deze ga ik zeker dragen op feestjes en festivals!

homeofdaisies.nl, nyx cosmic metals, metallic, lipstick, paars, koper, pirple cmlc08, cmlc05, astroid aura, speed of light, NYX cosmetics, lip cream, review, test, testen, makeup, make-up, trend, trendy, fashion, galaxy, mode, festival, party

homeofdaisies.nl, nyx cosmic metals, metallic, lipstick, paars, koper, pirple cmlc08, cmlc05, astroid aura, speed of light, NYX cosmetics, lip cream, review, test, testen, makeup, make-up, trend, trendy, fashion, galaxy, mode, festival, party

Ik ben blij dat ik mijn lipstick (en vooral NYX) collectie heb kunnen uitbreiden met deze pareltjes. Deze kocht ik trouwens in Valencia, maar zijn ook gewoon in Nederland verkrijgbaar. Je betaalt €8,35 voor 4 ml en daar doe je zeker lang mee!

Zou jij een metallic lipstick durven dragen? Welke kleur is jouw favoriet? Let me know! xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

homeofdaisies.nl, nyx cosmic metals, metallic, lipstick, paars, koper, pirple cmlc08, cmlc05, astroid aura, speed of light, NYX cosmetics, lip cream, review, test, testen, makeup, make-up, trend, trendy, fashion, galaxy, mode, festival, party

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Sherry schreef:

    Mooie kleuren. Staan je goed. Ik vind de paarse iets te gewaagd voor mezelf, maar jou staat het goed. Ik zou voor de eerste gaan.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s