KRUIDVAT UITGROEI SPRAY | REVIEW

homeofdaisies.nl, kruidvat, uitgroei spray, verf, verven, haarspray, verfspray, haarkleur, kleuren, grijs, grijs haar, uitgroei, kapper, verven, budget, goedkoop, oplossing

Niks zo vervelend dat je uitgroei hebt, maar geen tijd om de kapper een bezoekje te brengen. We kennen het allemaal wel in de huidige drukke tijd. Je moet van alles en je haar verven staat dan niet altijd bovenaan de prioriteitenlijst. Gelukkig heeft Kruidvat daar nu een super handige oplossing voor: uitgroei spray. Binnen een paar tellen is je uitgroei verdwenen en kun jij met een goed kapsel naar je afspraak. Hoe dat werkt? Mijn moeder testte het uit!

Omdat ik zelf al jaaaaren mijn haar niet meer verf (natural ginger represent!), mocht mijn moeder dit product proberen. Zij is al lange tijd grijs en omdat onze haren heel snel groeien moet zij dus vaak haar haren kleuren. Ook nu was het weer hoognodig, maar vond ze steeds maar niet de tijd. Kruidvat kwam dus precies op het juiste moment met de uitgroei spray.

homeofdaisies.nl, kruidvat, uitgroei spray, verf, verven, haarspray, verfspray, haarkleur, kleuren, grijs, grijs haar, uitgroei, kapper, verven, budget, goedkoop, oplossing

De uitgroei spray van Kruidvat is verkrijgbaar in 3 kleuren. Wij proberen de kleur 5-7 Middenbruin. De spray komt in een handzaam busje, die direct doet denken aan haarlak. Het is gemaakt van hetzelfde materiaal, de dop is vergelijkbaar, alleen de spuitmond is smaller waardoor je gerichter kunt sprayen.

homeofdaisies.nl, kruidvat, uitgroei spray, verf, verven, haarspray, verfspray, haarkleur, kleuren, grijs, grijs haar, uitgroei, kapper, verven, budget, goedkoop, oplossing

Om goed het verschil te kunnen zien, is dit de before. Overduidelijk een grijze baan die bijgekleurd moet worden!

homeofdaisies.nl, kruidvat, uitgroei spray, verf, verven, haarspray, verfspray, haarkleur, kleuren, grijs, grijs haar, uitgroei, kapper, verven, budget, goedkoop, oplossing

We komen er direct achter dat de Kruidvat uitgroei spray makkelijk in gebruik is, want je hoeft je kunt het heel precies aanbrengen. Gewoon 20-30cm van de haren af sprayen. Je ziet direct resultaat! En het gaat super snel, de eerste keer zijn we al binnen een paar minuten klaar. En het ziet er super goed en natuurlijk uit!

homeofdaisies.nl, kruidvat, uitgroei spray, verf, verven, haarspray, verfspray, haarkleur, kleuren, grijs, grijs haar, uitgroei, kapper, verven, budget, goedkoop, oplossing

Het lijkt trouwens alsof het de kleur meer roodbruin is, maar dat ligt aan de foto/belichting. Het wel echt middenbruin!

Het enige minpunt wat we kunnen benoemen, is dat het je haar – net als de meeste haarsprays – wat uitdroogt. Het voelt stugger aan, net als bij droogshampoo. Maar als je houdt van een volle bos is dat natuurlijk geen probleem. Pas wel op met je handen door je haar, want de kleur geeft wel af als je er aan zit, ook als het product is opgedroogd (dit kun je er overigens wel makkelijk afwassen als je dit direct doet met zeep).

homeofdaisies.nl, kruidvat, uitgroei spray, verf, verven, haarspray, verfspray, haarkleur, kleuren, grijs, grijs haar, uitgroei, kapper, verven, budget, goedkoop, oplossing

Groot pluspunt: mijn moeder heeft een zeer gevoelige huid en heeft vaak bij haarlak jeuk en irritatie op haar hoofdhuid. Bij de Kruidvat Uitgroei Spray was dit niet het geval. Haar huid voelde goed, zowel voor als na het wassen van het haar. De Kruidvat Uitgroei Spray is er na een paar keer wassen helemaal uit. Als het haar droog is, kun je de terug gekleurde plekken makkelijk bij sprayen. De spuitbus bevat voldoende om dit meerdere malen te herhalen.

homeofdaisies.nl, kruidvat, uitgroei spray, verf, verven, haarspray, verfspray, haarkleur, kleuren, grijs, grijs haar, uitgroei, kapper, verven, budget, goedkoop, oplossing

Mijn moeder: “Ik vind het product zeer fijn en makkelijk in gebruik. Erg handig als je even snel je kleur wilt bijwerken. Ik dacht dat het er na 1x wassen uit zou zijn, maar dat is niet zo. Top! Het ziet er heel natuurlijk uit en de overloop met de rest van mijn haar is goed. Ik ga dit product zeker vaker gebruiken tussen mijn verfbeurten door.”

Ook mooi meegenomen: Kruidvat Uitgroei Spray is lekker budgetproof. Je betaalt €3,99 voor 100ml en als je snel bent: deze week is het in de aanbieding voor slechts €2,99! Naast middenbruin is dit product ook verkrijgbaar in blond en donkerbruin.

Voor dit artikel zijn producten gebruikt die ik heb gekregen.

Dank je wel voor het testen van dit product mam! Ik ben blij dat je het een fijn product vindt en hoop dat je er de komende tijd profijt van hebt voor je het weer gaat verven. Verf jij je haar en heb je ook last van uitgroei (dit kan zowel van je natuurlijke haarkleur als grijs zijn)? Wat doe jij om dit te verbergen? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Sabrina schreef:

    Liefde voor deze spray! Ik heb heel fijn haar en ditr is een perfecte oplossing, ziet er meteen voller uit!
    Leuk dat je moeder heeft getest 😃

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s