NIEUWE AUTO, KATJES KROELEN & C@S | Weekvlog #71

homeofdaisies.nl, weekvlog 71, vlog. vloggen, vloglife, youtube, youtuber, concert at sea, kattencafe, kat en schotel, katten, kroelen, hond, pup, puppy, bentley, labrador, ziek, werken, blog, bloglife, dutch girl, concert, muziek, sport, sportief, regen, zomer, daisy

Het is me weer een enerverende week! We starten bij een autodealer waar we gaan kijken voor een nieuwe auto. Naast werken, maak ik natuurlijk ook tijd voor plezier. Zo ga ik koffie drinken en katjes kroelen bij Kat & Schotel, wandelen met de hondjes, met Jochem naar Concert at Sea (C@S) en heb ik zondag een zeer sportieve dag. Veel kijkplezier!

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s