VALENCIA SHOPLOG! * Bershka * Zara * Kiko Milano * NYX * AleHop | VIDEO

homeofdaisies.nl, shoplog, valencia, spanje, winkelen, shoppen, wat heb ik gekocht, what's in the bag, nyx, bershka, zara, ale hop, kiko milano, make-up,, makeup, kleding, clothes, fashion, trend, trendy, mode, lipstick, lipstain, liquid lipstick, metal, rode broek, red pants, lang, tall, swimsuit, zwempak, badpak

Vorige week was ik in Valencia en daar kun je super fijn shoppen! Vandaag laat ik je zien wat ik allemaal nog bij mijn handbagage heb weten te proppen šŸ˜‰ Ik vertel je direct of ik enthousiast ben over de items, waarom en waar ik ze heb geshopt. De prijzen staan er dit keer niet bij, omdat ik niet weet of de prijzen in Spanje anders zijn dan in NL.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:

YouTube

Instagram

Facebook

Bloglovin

 

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Sanne schreef:

    Super leuke shoplog!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s