RED, RED PANTS | #OOTD

homeofdaisies.nl, red pants, bershka, lotd, ootd, spanje, valencia, sinorita, senora, rode broek, wijde broek, wijde pijpen, lange benen, long legs, ginger, red head, fashion, mode, trend, trendy

Als ginger ben ik lange tijd van mening geweest dat ik ver weg moest blijven van de kleuren roze en rood. But boy, was I wrong. Want hoe tof is deze felrode broek? Ik scoorde hem in Valencia, alleen maar om te laten zien dat dit model me niet stond. En wederom had ik het mis. Want dit item is direct gebombardeerd tot mijn favoriete kledingstuk in mijn kast. Hij zit zo lekker dat ik er zelfs in wil slapen.

homeofdaisies.nl, red pants, bershka, lotd, ootd, spanje, valencia, sinorita, senora, rode broek, wijde broek, wijde pijpen, lange benen, long legs, ginger, red head, fashion, mode, trend, trendy

homeofdaisies.nl, red pants, bershka, lotd, ootd, spanje, valencia, sinorita, senora, rode broek, wijde broek, wijde pijpen, lange benen, long legs, ginger, red head, fashion, mode, trend, trendy

Ik voel me net zo’n Spaanse schone in deze opvallende, maar oh-zo fijn zittende broek. Enerzijds is het alsof je super chill in je joggingbroek rondloopt, terwijl het er chique uitziet. Omdat het model erg hoog is, kun je er makkelijk een shirt instoppen. Ik koos voor een gebroken witte variant, met opengewerkte kantdetails op de schouders. Mijn sieraden houd ik simpel.

homeofdaisies.nl, red pants, bershka, lotd, ootd, spanje, valencia, sinorita, senora, rode broek, wijde broek, wijde pijpen, lange benen, long legs, ginger, red head, fashion, mode, trend, trendy

Qua schoenen kun je hier ook alle kanten mee op. Ik stijl het casual en comfi met een paar witte sneakers (altijd goed!), maar ik zou dit ook zeker dragen met hoge hakken in zwart of wedges van kurk. Met mijn mega lange benen is deze broek zelfs te lang, wat ik echt een verademing vind! Door de wijde pijpen en high waist lijken mijn benen helemaal oneindig te zijn

homeofdaisies.nl, red pants, bershka, lotd, ootd, spanje, valencia, sinorita, senora, rode broek, wijde broek, wijde pijpen, lange benen, long legs, ginger, red head, fashion, mode, trend, trendy

Top: H&M (s/s 2017)
Red pants: Berska (s/s 2017)
Sneakers: Even & Odd (2017)
Bracelets: H&M (2017)

Is dit een broek die jij zou durven dragen? En naar welke gelegenheid zou jij dit aantrekken? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s