HEMA EYEBROW POMADE | REVIEW

homeofdaisies.nl, hema, eyebrow pomade, review, beauty, make-up, wenkbrauw, wenkbrauwen, wenkies, brows, browdip, dipbrow, dupe, anastasia beverlyhills, budgetproof, budget, hema nederland, gezicht, face, makeup

Ik ben echt OBSESSED met wenkbrauwen. Misschien omdat de mijne van nature niet zo mooi vol zijn en ik er dus altijd behoorlijk wat tijd en aandacht aan besteed om ze goed te krijgen. Zelfs op straat kan ik enthousiast worden van vrouwen met goede wenkies! Heel beautyland is al jaren fan van de Browdip van Anastasia, maar mennn die ik prijzig… Gelukkig is onze budgettopper HEMA op het fantastische idee gekomen een dupe te maken. Die gooide ik dus zonder na te denken in m’n mandje om hem direct te testen.

Ik heb de afgelopen jaren al van alles geprobeerd om de perfecte wenkbrauwen te creëren: potlood, poeder, stift en zelfs een liquid variant. Maar een pomade kon ik nog niet toevoegen aan dat lijstje. Tot nu! Een pomade is een matte, crème achtig product die makkelijk aanbrengt met een kwastje en mat opdroogt.

homeofdaisies.nl, hema, eyebrow pomade, review, beauty, make-up, wenkbrauw, wenkbrauwen, wenkies, brows, browdip, dipbrow, dupe, anastasia beverlyhills, budgetproof, budget, hema nederland, gezicht, face, makeup

De HEMA Eyebrow Pomade komt in een doorzichtig glazen potje met zwart plastic deksel met draaidop. De bedrukking is – zoals we van HEMA gewend zijn – strak en simpel. De overige informatie die je wilt weten, kun je vinden op de onderkant. Ik koos voor de kleur 55. Mid brown.

homeofdaisies.nl, hema, eyebrow pomade, review, beauty, make-up, wenkbrauw, wenkbrauwen, wenkies, brows, browdip, dipbrow, dupe, anastasia beverlyhills, budgetproof, budget, hema nederland, gezicht, face, makeup

De Eyebrow Pomade in de kleur Mid Brown heeft een warme ondertoon. Dat zou dus perfect bij mijn huid- en haarkleur moeten passen. Als je de dop eraf schroeft, komt er een mooi en glad product tevoorschijn. Het is bijna zonde om het aan te raken! Ik zal de HEMA Eyebrow Pomade hieronder op mijn hand swatchen, in verschillende gradaties.

homeofdaisies.nl, hema, eyebrow pomade, review, beauty, make-up, wenkbrauw, wenkbrauwen, wenkies, brows, browdip, dipbrow, dupe, anastasia beverlyhills, budgetproof, budget, hema nederland, gezicht, face, makeup

Links heb ik hem dik aangebracht en daarna steeds minder. Ik merk direct dat je echt héél weinig product hoeft te gebruiken. Dat is in ieder geval al een pluspunt! Het potje is namelijk hier heel erg groot (6 gram), maar ik weet zeker dat je hier heel lang mee doet. De pomade breng ik overigens aan met een schuin afgesneden wenkbrauwkwastje.

Ik vind het best spannend om de HEMA Eyebrow Pomade op mijn wenkbrauwen aan te brengen. Het is toch altijd even wennen wanneer je met een nieuwe substantie werkt. De eerste keer breng ik het iets te dik en dus donker aan. Gelukkig kun je het makkelijk vervagen wanneer je dat direct doet. Door er met een wenkbrauw borsteltje doorheen te gaan wordt het al direct minder heftig. De volgende keer dip ik het kwastje in de pot en veeg het daarna op mijn hand uit. Zo kan ik beter doseren en is het effect direct wat ik wil.

homeofdaisies.nl, hema, eyebrow pomade, review, beauty, make-up, wenkbrauw, wenkbrauwen, wenkies, brows, browdip, dipbrow, dupe, anastasia beverlyhills, budgetproof, budget, hema nederland, gezicht, face, makeup

homeofdaisies.nl, hema, eyebrow pomade, review, beauty, make-up, wenkbrauw, wenkbrauwen, wenkies, brows, browdip, dipbrow, dupe, anastasia beverlyhills, budgetproof, budget, hema nederland, gezicht, face, makeup

Mijn wenkbrauwen blijven de hele dag goed zitten, al moet ik wel zeggen dat het niet water- of smudge proof is. Als je je wenkbrauwen gedurende dag aanraakt of per ongeluk veegt, dan wordt de intensiteit wel minder of heb je zelfs kans om alles eraf te vegen. Dat is wel een minpunt vind ik, al zal het vast beter hechten wanneer je het over foundation aanbrengt (dit gebruik ik vrijwel nooit). De originele van Anastasia schijnt wel waterproof te zijn, maar die heb ik zelf nooit gebruikt dus kan ik daar helaas geen oordeel over vellen.

homeofdaisies.nl, hema, eyebrow pomade, review, beauty, make-up, wenkbrauw, wenkbrauwen, wenkies, brows, browdip, dipbrow, dupe, anastasia beverlyhills, budgetproof, budget, hema nederland, gezicht, face, makeup

De kleur is wat mij betreft goed passend, dus al met al ben ik zeker niet ontevreden over de HEMA Eyebrow Pomade en is het eentje die ik in mijn dagelijkse routine ga gebruiken. Ik wissel nu ook vaak poeder en liquid af, en daar voeg ik dus nu de pomade aan toe.

HEMA Eyebrow Pomade is te koop voor €5 en verkrijgbaar in verschillende tinten.

Heb jij ervaring met een Eyebrow Pomade? Welk product gebruik jij voor je wenkbrauwen? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Priscilla schreef:

  Deze staat al een tijdje op mijn wishlist! Helaas was mijn kleur uitverkocht toen ik laast bij hema was. Binnenkort weer eens kijken of ik hem kan bemachtigen!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Oh jammer! Kun je hem ook niet online bestellen? Zag ze daar ook staan en dan kun je het gratis in de winkel laten bezorgen 😊

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s