PARKEREN + TRANSFER + BLINKENDE BAK OP EINDHOVEN AIRPORT | TRAVEL

homeofdaisies.nl, stalling, airport, vliegveld, eindhoven, schipper stop, vliegveld, vliegen, auto, stallen, opslag, lang parkeren, parkeren, transfer, wassen, auto wassen, schoon

Wie wil dat nou niet? Je auto veilig lang parkeren als je op vliegreis gaat, netjes op de airport worden afgezet en opgehaald én daarna je auto blinkend schoon naar huis rijden? Dat kan nu bij Eindhoven Airport! Ik was één van de lucky ones die deze dienst mocht uittesten voor en na mijn stedentripje Valencia. Vandaag deel ik mijn ervaring met jullie

Dit artikel is tot stand gekomen met een gekregen dienst. Ik heb hier dus niet voor betaald, maar ook niet betaald gekregen. Dit is 100% mijn eigen ervaring en mening over de dienst. 

Op slechts een paar minuten afstand van Eindhoven Airport ligt Schipper Stop. Je kunt hier tanken, je auto wassen (met schijnbaar een hele toffe wasstraat, die kids een droomvlucht ervaring geeft. Ik vind het super jammer dat ik die zelf niet heb kunnen testen!) en dus ook je auto lang parkeren. Erg handig als je een tijdje het land verlaat voor een welverdiende vakantie of zakenreis.

homeofdaisies.nl, stalling, airport, vliegveld, eindhoven, schipper stop, vliegveld, vliegen, auto, stallen, opslag, lang parkeren, parkeren, transfer, wassen, auto wassen, schoon

Vooraf kun je je heel makkelijk aanmelden voor deze dienst via de website of even bellen. Daarna is het een kwestie van naar de locatie rijden (dat ging bij ons overigens even mis, onze navigatie stuurde ons een rotonde te vroeg de industriewijk in, maar gelukkig is de bebording wel goed aangegeven) jezelf aanmelden, de auto controleren (handig! Ze maken rondom foto’s van je auto in een speciale cabine om later ‘gezeur’ om schade te voorkomen), een formulier invullen en daarna kun je de auto parkeren op hun terrein. Afhankelijk van het aantal mensen die op dat moment aanwezig zijn, moet je eventjes wachten of kun je direct instappen in de shuttlebus die je naar de luchthaven brengt.

homeofdaisies.nl, stalling, airport, vliegveld, eindhoven, schipper stop, vliegveld, vliegen, auto, stallen, opslag, lang parkeren, parkeren, transfer, wassen, auto wassen, schoon

homeofdaisies.nl, stalling, airport, vliegveld, eindhoven, schipper stop, vliegveld, vliegen, auto, stallen, opslag, lang parkeren, parkeren, transfer, wassen, auto wassen, schoon

Ik vond het vooraf nogal spannend, om mijn auto ‘zomaar’ bij een bedrijf achter te laten. Nergens voor nodig blijkt, want mijn auto heb ik – blinkend gepoetst en wel – weer terug. De servicegerichtheid van het personeel is uitmuntend. Ze waren niet alleen heel aardig, vlot en kundig, maar toen wij op de terugweg vertraging opliepen en wellicht niet voor de sluitingstijd van Schipper Stop zouden landen, hebben we gebeld en werd ons gegarandeerd dat ze open zouden blijven tot we op Nederlandse bodem waren. Top!

homeofdaisies.nl, stalling, airport, vliegveld, eindhoven, schipper stop, vliegveld, vliegen, auto, stallen, opslag, lang parkeren, parkeren, transfer, wassen, auto wassen, schoon

Eenmaal in Eindhoven (rond 00.00 uur) bleek het nog steeds erg druk te zijn. De mannen pendelden met 2 busjes tussen het vliegveld en Schipper Stop. Met een vol busje gingen we terug en namen we stuk voor stuk onze sleutels in ontvangst. Mijn auto stond al helemaal schoon op mij te wachten.

homeofdaisies.nl, stalling, airport, vliegveld, eindhoven, schipper stop, vliegveld, vliegen, auto, stallen, opslag, lang parkeren, parkeren, transfer, wassen, auto wassen, schoon

Als ik één minpunt moet noemen, is dat ik had verwacht dat de binnenkant ook schoongemaakt zou worden. Dit was helaas niet het geval. Maar mijn auto was wel weer mooi zwart en ook de kleur van de velgen weer zichtbaar (dat is wel eens anders als je in een nieuwbouwwijk woont waar ze nog volop bezig zijn!). Verder ben ik super enthousiast over de dienst en vind ik de prijs ook zeer schappelijk. Een aanrader dus wanneer je van Eindhoven Airport vliegt!

Hoe ga jij altijd naar de luchthaven? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s