VAN UTRECHT NAAR VALENCIA | Weekvlog #69

homeofdaisies.nl, weekvlog 69, vlog, vlogger, youtube, youtuber, utrecht, valencia, werk, werken, city trip, stedentrip, reizen, vakantie, vacay, spanje, espana, viva espania, architectuur, architecture, nature, natuur, gebouwen, buildings, fietsen, biking, dutch girl, ginger, strand beach, zonvakantie, zonnen, tan, tanning, eating, food, foodie

Deze week is wel extreem #TRAVELBUG! Want maandag zijn we nog op de terugweg van ons weekendje weg met mijn familie, naar Utrecht geweest. En slechts een paar dagen later pakken we het vliegtuig richting het altijd zonnige Valencia! Daar genieten we van de architectuur, het lekkerste eten en drinken, het strand en elkaar. Bereid je dus maar voor op een flinke dosis FOMO!

Als je de video niet kunt zien.

A.s. woensdag zie je het vervolg van onze trip naar Valencia!

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s