ONE PIECE BATHING SUIT | #OOTD

homeofdaisies.nl, zara, one piece, bathing suit, zwempak, badpak, mode, fashion trend, trendy, bloemen, cut-outs, kleurrijk, kleuren, zomer, fun

Oh jongens, ik vind dit doodeng! Ik ga hier namelijk gewoon – bijna letterlijk – met mijn billen bloot. Op mijn website laat ik veel kanten van mezelf zien, innerlijk en uiterlijk, maar nog niet eerder was ik zo naakt. Vandaag laat ik jullie namelijk mijn nieuwe badpak zien. Al tijden was ik op zoek naar een mooi exemplaar die bij mijn lichaam past. Dat was nogal een opgave kan ik je vertellen! Maar eindelijk kwam ik in Valencia deze tegen, met prachtig snijwerk, steun op de juiste plaatsen en een toffe bloemenprint. En als je dan toch in de Spaanse zon zit kun je er net zo goed een fotoshoot van maken!

homeofdaisies.nl, zara, one piece, bathing suit, zwempak, badpak, mode, fashion trend, trendy, bloemen, cut-outs, kleurrijk, kleuren, zomer, fun

homeofdaisies.nl, zara, one piece, bathing suit, zwempak, badpak, mode, fashion trend, trendy, bloemen, cut-outs, kleurrijk, kleuren, zomer, fun

homeofdaisies.nl, zara, one piece, bathing suit, zwempak, badpak, mode, fashion trend, trendy, bloemen, cut-outs, kleurrijk, kleuren, zomer, funhomeofdaisies.nl, zara, one piece, bathing suit, zwempak, badpak, mode, fashion trend, trendy, bloemen, cut-outs, kleurrijk, kleuren, zomer, fun

One Piece Bathing Suit – Zara (S/2017)

Ben jij meer van de badpak of bikini? En zou jij deze durven dragen? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ilse Zwart schreef:

  Super leuk badpak! Staat je goed! Ik draag meestal bikini’s, maar dit badpak is ook niet verkeerd!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Thanks! Ja ik ben ook een bikini fanaat hoor, heb me weer moeten inhouden met shoppen aangezien ik mijn vakantie al heb gehad hahaha

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s