HEMA WHIPPED SHOWER CREAM HAPPY FRESHNESS | REVIEW

homeofdaisies.nl, hema whiped shower cream, happy freshness, douchen, shower, douche, crème, review, test, testen, proberen, budget, vliegen, vliegtuig

Ik kom echt te weinig bij HEMA. Want de keren dát ik er ben, koop ik echt die halve zaak leeg. Dus enerzijds is het voor de portemonnee best een goed plan, maar als ik nu pas niet weer was geweest was ik deze Limited Edition HEMA Whipped Shower Cream in de heerlijke geur Happy Freshness misgelopen. En dat kan ik niemand aanraden. Hiermee verklap ik alvast: ik vind dit heerlijk spul! 

Het eerste wat me natuurlijk opviel, was de verpakking. Heerlijk kleurrijk en vrolijk, met groen en roze, bloembladeren en gouden opdruk. En hij ruikt ook nog eens fantastisch! Dit kon ik dus niet laten staan. Later bedacht ik ook nog een goede smoes om dit te kopen (naast dat het een toffe review zou opleveren): ik ga binnenkort vliegen en dit verkleint de kans op lekkages in m’n koffer. YAZZZ!

homeofdaisies.nl, hema whiped shower cream, happy freshness, douchen, shower, douche, crème, review, test, testen, proberen, budget, vliegen, vliegtuig

Whipped Shower Cream… ik hoor je denken “wat moet ik me hierbij voorstellen?”. Daar kan ik goed inkomen, want het is nog niet zo bekend. We kennen inmiddels wel de crèmes, gels en foams voor onder de douche. De ‘whipped’ variant is redelijk nieuw. Dit is een crème die stijf is geklopt. Een beetje net als verse slagroom. Die kun je ook vloeibaar kopen óf al luchtig geklopt.

homeofdaisies.nl, hema whiped shower cream, happy freshness, douchen, shower, douche, crème, review, test, testen, proberen, budget, vliegen, vliegtuig

Wanneer je de zwarte deksel eraf draait (schroefdop) komt direct al de heerlijk frisse geur je tegemoet. Hij doet zijn naam zeker eer aan, want ik word er direct happy van! Nu nog kijken of het me fris maakt onder de douche. Het gaat in elk geval goed zijn voor m’n huidje doordat Glycerine het hoofdbestanddeel is.

homeofdaisies.nl, hema whiped shower cream, happy freshness, douchen, shower, douche, crème, review, test, testen, proberen, budget, vliegen, vliegtuig

Het voelt eerst wel een beetje gek. Alsof ik body butter probeer aan te brengen onder de douche. De Whipped Shower Cream is dik, vol, maar zeker ook luchtig. Misschien was de vergelijking met slagroom niet direct goed, misschien kan ik het beter vergelijken met hüttenkäse. Het is namelijk ook heel stevig. Ik haal het er met m’n vingers uit en was met mijn handen mijn lichaam.

homeofdaisies.nl, hema whiped shower cream, happy freshness, douchen, shower, douche, crème, review, test, testen, proberen, budget, vliegen, vliegtuig

Helaas (!) schuimt het vervolgens bijna niet. Dat vind ik jammer, want ik houd van lekker veel schuim. Dan heb ik het idee dat ik goed schoon word. De geur is niet veel heftiger bij het aanbrengen als in de pot. Dat vind ik wel fijn, want ik houd niet van overdreven geurige producten. De Whipped Shower Cream verdeelt best makkelijk, maar het is ook snel op. Ik pak wel 2x bij om mijn hele lichaam goed te wassen.

homeofdaisies.nl, hema whiped shower cream, happy freshness, douchen, shower, douche, crème, review, test, testen, proberen, budget, vliegen, vliegtuig

Enerzijds denk ik dus dat deze verpakking snel leeg is, omdat ik het gevoel heb ik dat ik niet zuinig ben in gebruik. Maar na een paar keer douchen lijkt dit ook wel weer mee te vallen. Ik heb in elk geval genoeg over om mee te nemen op vakantie! Wel even in een kleinere verpakking doen, aangezien dit nét te groot is (110 gram). De geur is heerlijk en de sensatie net even anders dan ik gewend ben. Wat dat betreft dus wel een aanrader!

De HEMA Whipped Shower Cream in de geur Happy Freshness is (net als de andere variant Fresh Mystery) tijdelijk als Limited Edition verkrijgbaar voor €5.

Heb jij al eens een Whipped Shower Cream geprobeerd? Lijkt het je wat? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s