GEGRAVEERDE ARMBAND MET ZEEUWSE KNOPPEN | #OOTD

homeofdaisies.nl, armband, zeeuwse knop, metaal, aluminium, brede armband, klem armband, MYKK, Zeeland, Zeeuws meisje, Zeeuwse knop, knoppen, zeeuwse knoppen, graveren, ootd, outfit, mode, trend, fashion, stoer, chique, casual chique

Tijdens mijn afscheidslunch een paar weken terug, kreeg ik een prachtige armband van mijn collega’s. Het is een aluminium armband met daarin gegraveerd 3 halve Zeeuwse knoppen. Super mooi (en heel passend bij het bedrijf waarvan ik afscheid nam). Ik postte al eens een foto op Instagram en toen werd ook nog eens de maakster van de armband in dit bericht getagd! Vandaag laat ik hem uitgebreid zien en vertel ik je waar jij hem ook kunt scoren.

Mijn collega’s hadden de armband bij een winkeltje in Oost-Souburg gekocht, dus ik kon niet direct achterhalen van welk merk de Zeeuwse Knop armband was. Leuk dus dat MYKK werd getagd! Ze heeft echt hele toffe producten in haar webshop staan, die eigenaresse Annemieke allemaal zelf maakt.

homeofdaisies.nl, armband, zeeuwse knop, metaal, aluminium, brede armband, klem armband, MYKK, Zeeland, Zeeuws meisje, Zeeuwse knop, knoppen, zeeuwse knoppen, graveren, ootd, outfit, mode, trend, fashion, stoer, chique, casual chique

De Zeeuwse Knop armband is, zoals gezegd, gemaakt van aluminium en in verschillende maten verkrijgbaar. De mijne is ietsje aan de grote kant, maar eigenlijk vind ik dat wel fijn. Hierdoor zit hij totaal niet strak en kan ik hem makkelijk om m’n pols doen en er weer vanaf. Niet teveel buigen, want het materiaal is niet onwijs dik en zou in het ergste geval kunnen scheuren of breken. Dat zou enorm zonde zijn! MYKK adviseert op de website dan ook slechts eenmalig de armband groter of kleiner te klemmen.

homeofdaisies.nl, armband, zeeuwse knop, metaal, aluminium, brede armband, klem armband, MYKK, Zeeland, Zeeuws meisje, Zeeuwse knop, knoppen, zeeuwse knoppen, graveren, ootd, outfit, mode, trend, fashion, stoer, chique, casual chique

De gravure is werkelijk perfect gemaakt, zo mooi! Om het beter te laten uitkomen, is dit ingevuld met zwart. Er zijn verschillende versies van deze armband, maar ik ben blij dat deze voor mij is uitgekozen. Omdat de knoppen van positie verspringen vind ik het speels ogen.

homeofdaisies.nl, armband, zeeuwse knop, metaal, aluminium, brede armband, klem armband, MYKK, Zeeland, Zeeuws meisje, Zeeuwse knop, knoppen, zeeuwse knoppen, graveren, ootd, outfit, mode, trend, fashion, stoer, chique, casual chique

Het toffe van deze armband vind ik dat het heel makkelijk bij zowel een stoere als een chique outfit past. Eigenlijk kan het overal wel bij! Vandaag draag ik het casual-chique met een turkooizen colbert en lichte jeans, maar ik zou het ook gerust met een mooie jurk combineren. En ik vind het goed matchen met mijn verlovingsring die ik altijd draag.

homeofdaisies.nl, armband, zeeuwse knop, metaal, aluminium, brede armband, klem armband, MYKK, Zeeland, Zeeuws meisje, Zeeuwse knop, knoppen, zeeuwse knoppen, graveren, ootd, outfit, mode, trend, fashion, stoer, chique, casual chique

Waar ik wel echt mee moet oppassen is het krassen. Ik zie zeker aan de onderste randjes al wel wat zitten. Niet dragen als ik de hele tijd achter m’n laptop zit te tikken dus. En uitkijken met Bentley dat hij er niet per ongeluk in bijt.

Nu ben ik natuurlijk benieuwd wat jij van zo’n brede, aluminium armband vindt. Zou jij dit dragen? Waar vind jij het qua outfit het best bij passen? Let me know! xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s