KRUIDVAT EFFEX SEA SALT SPRAY BEACH PLEASE | REVIEW

homeofdaisies.nl, kruidvat sea salt spray, beach please, review, beach hair, strand haar, haar, haren, kapsel, coupe, kort haar, styling, zoutspray, volume, volumespray

Dat korte kopje van me vraagt toch om een totaal andere aanpak in de morgen dan toen ik lange lokken had. Bij die laatste kwam er vaak niet meer van dan er een elastiek in knallen voordat ik de deur uit ging. Dat is er nu (helaas) niet meer bij. Met de stijltang tem ik de onderste plukken naar binnen en vervolgens geef ik er volume aan met sea salt spray. Ik testte de budget variant van Kruidvat eigen merk uit: Effex Sea Salt Spray met de hilarische naam Beach Please!

De Kruidvat Effex Sea Salt Spray viel me in het schap direct op. Want wat ziet deze flacon er gezellig uit! De fles is felblauw, met een groene pomp en dop en de opdruk is met wit, geel en roze ook lekker zomers. Heerlijk, je krijgt direct het gewenste gevoel. Kom maar op met dat beach hair!

homeofdaisies.nl, kruidvat sea salt spray, beach please, review, beach hair, strand haar, haar, haren, kapsel, coupe, kort haar, styling, zoutspray, volume, volumespray

Maar dat is uiteraard niet het belangrijkste. Deze sea salt spray belooft lekkere, stugge lokken die zorgen voor veel volume. Precies wat ik wil met mijn korte coupe. Het is de bedoeling dat je het een beetje random tussen wat lokken sprayt – op de hoofdhuid, aan de haarwortel – en het daarna met je vingertoppen in masseert. Hierdoor ontstaat direct de warrige structuur die instant volume brengt.

homeofdaisies.nl, kruidvat sea salt spray, beach please, review, beach hair, strand haar, haar, haren, kapsel, coupe, kort haar, styling, zoutspray, volume, volumespray

Tijd voor de test (sorry, ik hoor deze zin altijd in de stem van Art Rooijakkers haha). Ik heb de avond hiervoor mijn haar gewassen en nu ga ik eerst de gek naar buitenstaande plukjes met de stijltang bedwingen. Vervolgens spray ik dus vooral product op de haarwortel. Wanneer ik het een beetje heb verdeeld, ga ik er met mijn handen doorheen. Lekker doorhalen, masseren en volume kweken. Doe eens gek, ik schud het ook nog even ondersteboven en weer terug.

homeofdaisies.nl, kruidvat sea salt spray, beach please, review, beach hair, strand haar, haar, haren, kapsel, coupe, kort haar, styling, zoutspray, volume, volumespray

homeofdaisies.nl, kruidvat sea salt spray, beach please, review, beach hair, strand haar, haar, haren, kapsel, coupe, kort haar, styling, zoutspray, volume, volumespray

En jawel hoor, hallo volume! Omdat ik het enkel op de haarwortels gebruik creëert het enkel volume, zonder dat het verder rommelig wordt. Voor écht beach hair kun je het natuurlijk beter op vochtig haar én over je hele bos verdelen. Maar ik wil het vooral gebruiken om wat meer lucht en volume te maken. En het blijft ook nog eens de hele dag zo zitten. Het wordt niet vettig en de volgende dag hoef ik het alleen nog even in model te brengen met mijn handen. Top!

Nu wil ik alleen nog proberen die echte beach waves te krijgen 😉 Ik ben zeer tevreden met dit product en hij zit inmiddels al een paar weken in mijn vaste haar routine!

homeofdaisies.nl, kruidvat sea salt spray, beach please, review, beach hair, strand haar, haar, haren, kapsel, coupe, kort haar, styling, zoutspray, volume, volumespray

Kruidvat Effex Sea Salt Spray bevat 150ml product en kost €2,99.

Heb jij wel eens sea salt spray gebruikt in je haar? Waarmee breng je jouw coupe altijd in model? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s