VELVET MINT DRESS | #OOTD

homeofdaisies.nl, mint, mintkleurig, jurkje, jurk, velvet, velvet dress, faux lether jacket, leren jasje, only, coolcat, even&odd, Zalando, sneakers, goes, kade, goesisgoes, fashion, trend, trendy, mode, betaalbaar, shoppen, winkelen, ootd, outfit, lotd, look

Afgelopen week liep ik zomaar tegen dit velvet, mintkleurige jurkje aan. Ik paste hem en hij zat als gegoten. Het kon niet anders dan dat deze beauty met mij mee naar huis ging. Maar hoe combineer je nu zo’n jurkje? Met hakken kon ik wel bedenken, alleen besloot ik voor deze look toch mijn stoere kant te kiezen. Vonden mijn voeten ook wel fijn op zo’n warme dag!

homeofdaisies.nl, mint, mintkleurig, jurkje, jurk, velvet, velvet dress, faux lether jacket, leren jasje, only, coolcat, even&odd, Zalando, sneakers, goes, kade, goesisgoes, fashion, trend, trendy, mode, betaalbaar, shoppen, winkelen, ootd, outfit, lotd, look

homeofdaisies.nl, mint, mintkleurig, jurkje, jurk, velvet, velvet dress, faux lether jacket, leren jasje, only, coolcat, even&odd, Zalando, sneakers, goes, kade, goesisgoes, fashion, trend, trendy, mode, betaalbaar, shoppen, winkelen, ootd, outfit, lotd, look

homeofdaisies.nl, mint, mintkleurig, jurkje, jurk, velvet, velvet dress, faux lether jacket, leren jasje, only, coolcat, even&odd, Zalando, sneakers, goes, kade, goesisgoes, fashion, trend, trendy, mode, betaalbaar, shoppen, winkelen, ootd, outfit, lotd, look

homeofdaisies.nl, mint, mintkleurig, jurkje, jurk, velvet, velvet dress, faux lether jacket, leren jasje, only, coolcat, even&odd, Zalando, sneakers, goes, kade, goesisgoes, fashion, trend, trendy, mode, betaalbaar, shoppen, winkelen, ootd, outfit, lotd, look

homeofdaisies.nl, mint, mintkleurig, jurkje, jurk, velvet, velvet dress, faux lether jacket, leren jasje, only, coolcat, even&odd, Zalando, sneakers, goes, kade, goesisgoes, fashion, trend, trendy, mode, betaalbaar, shoppen, winkelen, ootd, outfit, lotd, look

Wat heb ik een lol gehad met Grace (ZeeuwsenZo) tijdens deze shoot. De locatie was op de kade in Goes. Terwijl ik me helemaal inleefde en stond te poseren, deed de mevrouw van het huis opeens haar ramen dicht. Ik denk dat wij te hard lachten! En de Engelsman van de boot werd omgedoopt tot ‘The Perfect Extra’. Dank je wel Grace voor de foto’s én de gezelligheid (… en het bleef nog lang onrustig…)

Dress: CoolCat (s/s 2017)
Sneakers: Even&Odd (2017)

Faux lether jacket: Only (old)

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s